Újabb botrány Madonna körül, ezúttal per lesz belőle

Rajongója szerint túl későn kezdik a koncertet, Madonna viccesen reagált.

Újabb botrány Madonna körül, ezúttal per lesz belőle
2019.11.12. 15:38

Nate Hollander fanatikus Madonna-rajongó. Amint a Madame X turné időpontját kihirdették, hitelkártyával a kezében azonnal lecsapott három jegyre, 1024 dollárért (300 ezer forint) a Miami-ban zajló, december 17-ei koncertre. Eredetileg este 19:30-ra hirdették meg, ami tökéletes időpont egy hétköznap este zajló koncerthez. Nate boldogsága azonban nem tartott sokáig, ugyanis a turné szervezői a koncert kezdetének időpontját áttették este 22:30-ra. Nate először teljesen összeroppant, majd úgy határozott: beperli az énekesnőt.

A Page Six bulvárlap szerint Hollander november 4-én pert indított Live Nation szervezőiroda ellen. “A jegytulajdonosoknak másnap iskolába vagy dolgozni kell menniük, így nehezen tudnak részt venni egy olyan koncerten, ami alsó hangon éjjel egy órakor ér véget.” -írja a bírósági dokumentum, ami szerint a kezdési időpont eltolása “szerződésszegésnek számít”, arról nem is beszélve, hogy a jegyek értéke így csökken, mivel képtelenség lenne ilyen kései kezdéssel eladni a jegyeket. Madonnáról köztudott, hogy a hivatalos kezdési időpontnál egy-két órával később áll színpadra. Állítólag azért, mert mivel már mindenki tudja róla, hogy nem kezd időben, úgyis számítanak rá, hogy késni fog.

Madonna nem hallgatott sokáig az üggyel kapcsolatban: “Most mondok valamit, amit mindenkinek meg kell értenie. Egy királynő sosem késik.”  Rendben, Madge, de azt érted, hogy nekünk meg fel kell kelni?

botrány madame x madonna madonna turné per

Még több
Aktuális