Vicces vagy kínos? Macaluay Culkin karácsonyi reklámban bohóckodik

Karácsonyi zoknikat reklámoz a színész, aki nélkül ma a karácsony nem lenne ugyanolyan.

Vicces vagy kínos? Macaluay Culkin karácsonyi reklámban bohóckodik
2019.11.05. 20:13

A karácsony 1990-ben egy új hagyománnyal bővült: A Reszkessetek betörők című film a kötelező ünnepi film lett, ami sokak számára már elcsépelt és unalmas, de vannak, akik a mai napig nem tudnak igazán átszellemülni az ikonikus film nélkül.

A film főszereplője, Kevin, alias Macaluay Culkin A reszkessetek betörők után alig szerepelt filmekben, eltűnt a nyilvánosság elől, kábé azt tudtuk róla, hogy zenekart alapított.

Idén Culkin azonban újra felvette a karácsony megtestesítőjének szerepét, a Happy Socks márka kampányarcaként. A rövid videóban újraalkották a film ikonikus plakátját is. A meglehetősen ironikusra sikeredett kampányban olyan mondatok hangzanak el a színész szájából, hogy: “Minden nap egy ünnep, kivéve az ünnepek” vagy “Szeretem a nyuszikat”, de a kedvencünk, amikor azt mondja: “Túl öreg vagyok már ehhez a sz*hoz”. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy forgatás közben nem a Jingle Bells, hanem az a pénzösszeg járt a fejében, amit ezért a szereplésért kapott.

A Happy Socks zoknimárka idei karácsonyi ‘Naughty or Nice’ kollekciójában színes és játékos darabok találhatók.

Az évnek ebben a szakaszában már hozzászoktunk, hogy sztárokkal próbálják árulni a karácsonyt, de biztos, hogy szükségünk volt egy olyan reklámra, aminek nézése közben elfogott a szekunder szégyen érzése?

Fotók, borítókép: Happy Socks

happy socks kampány karácsony macaluay culkin

Még több
Aktuális