Bradley Cooper először vitte kislányát nyilvános eseményre

Irina Shayk pedig bátran beszélt az anyaságról

2019.10.29. 09:27

Bradley Cooper és Irina Shayk 2 éves lánya, Lea de Seine életében hatalmas mérföldkő érkezett el tegnap este: először vitte el apukája egy nyilvános eseményre. Le is fényképezték őket együtt a „Mark Twain díj az Amerikai Humorért” alatt  a Kennedy Centerben Washingtonban. Lea egy csillagos fekete ruhát viselt, szőke haját félig feltűzték. Nagyon sikkes és cuki volt egyben:

Míg Shayk és Cooper négyéves kapcsolata véget ért júniusban, a pár békében és együttműködésben neveli a kislányt. Júliusban a TMZ arról számolt be, hogy a gyermekfelügyeletet 50/50 %-ban osztották meg, bár Lea pontos időbeosztása a szülőkkel hónapról hónapra változhat. Érdekes, hogy erről nincs írásos megegyezés: annyira elkötelezettek Lea mellett, hogy erre nincs szükségük. Shayk és Cooper mindketten New Yorkban élnek, úgyhogy Washington csupán egy rövid vonatútra van tőlük.

Shayk beszélt egy keveset az anyaságról és Lea e Seine –ről a Harper’s Bazaarnak adott interjújában ez év elején. Elmondta, miért fontos számára a hitelesség: „Muszáj magadat adnod a gyereked előtt, másképp hazugságban fogsz élni” – mondta, hozzátéve, hogy a nőknek nem lenne szabad elveszteni önmagukat, miután gyerekük születik. „Csak egy okot mondj, miért kéne hosszabb szoknyát hordani, például, csak mert valaki anya lesz! Nem! Én nem hiszek ebben! Egyáltalán, miért gondolja ezt bárki? Miért kéne megváltoznod? Valaki mondja meg. Csak egyetlen okot! Esküszöm, nem értem”.

Shayk hozzátette, hogy számára nem volt különösebben nehéz az anyaság és a karrier közötti egyensúly fenntartása. „Nem olyan nagy kihívás ez” – mondta. „Én abban hiszek, hogy ha szeretsz valamit, akkor be tudpd osztani az idődet. Az anyaság csupán egy adalék az életedben”.

anyaság bradley cooper gyerek irina shayk Lea nevelés

Még több
Aktuális