Jennifer Aniston Guinnes rekordot döntött

"Esküszöm, nem akartam robbantani" - írta Jen.

Jennifer Aniston Guinnes rekordot döntött
2019.10.18. 12:37

Nem mindennapi jelenség, hogy egy A-listás sztár Guiness rekordot dönt, főleg, hogy ezt a bizonyos rekordot a brit királyi házaspártól orozta el.

Órákkal azután, hogy a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston kedden csatlakozott az Instagramhoz, rekordidő alatt érte el az 1 millió követőt: összesen öt óra és 16 perc alatt.

A sztár ezzel az eredménnyel megdöntötte a @sussexroyal rekordját, ami Harry herceg és Meghan Markle hivatalos instagram fiókja.

A királyi pár még áprilisban, egy héttel első fiúk, Archie születése előtt regisztrált a közösségi oldalra. Ők összesen 5 óra 45 perc alatt tudták összegyűjteni az 1 millió követőt.

A királyi pár a K-pop sztár, King Daniel, addigi csúcstartó rekordját döntötték meg, akinek 11 óra és 36 perc kellett, hogy átlépje a milliós küszöböt.

A hírre, hogy csatlakozásával rekordot döntött – olyan sztárok kezdték el követni, mint Justin Theroux (az exférje), Reese Witherspoon és Oprah – Aniston egy újabb posztjával reagált.

“Esküszöm, hogy nem akartam robbantani (angolul azért vicces, mert a break kettős jelentésű: megtörni – a rekordot vagy eltörni – a telefont)… Köszönöm nektek a kedves, kitörő fogadtatást.’ -viccelt a sztár a képaláírásban. A klip legújabb sorozatából, a  a videón, amit posztolt a ‘The Morning Show’-ból egy kiragadott pillanat, amiben a karaktere dühében az asztalra csapja a telefonját.

Aniston egy olyan képpel csatlakozott az Instagramhoz, amin ő és a Jóbarátok főszereplői láthatóak. A színésznő azóta is megnevetteti a sorozat rajongóit a folyamatos mystory-jaival.

View this post on Instagram

The one where I shit my pants

A post shared by Kaitlyn Bristowe (@kaitlynbristowe) on

Kaitlyn Bristowe, amerikai televíziós személyiség hozzászólt Aniston fotójához és feltette azt a kérdést, amit minden Jóbarátok rajongó hallani szeretett volna. “TE ÉS ROSS MÉG MINDIG EGYÜTT VAGYTOK?’

“Nos, szakításban vagyunk.” – válaszolt viccesen Jen.

guinnes rekord jennifer aniston jóbarátok sztár

Még több
Aktuális