Natalie Imbruglia 44 évesen, szingli anyukaként hozta világra első gyermekét

Nagyon boldog, hogy sikerült

Natalie Imbruglia 44 évesen, szingli anyukaként hozta világra első gyermekét
2019.10.10. 21:08

Natalie Imbruglia 44 évesen, egyedülálló nőként hozta világra kisbabáját. Az énekes és dalszövegíró több, mint 332 ezer rajongójával közölte az örömhírt Instagramon. “Köszöntelek a világban … Max Valentine Imbruglia … felrobban a szívem ” – írta a képhez. A fotón az énekesnő az újszülött baba aprócska kezét fogja.

A legelső gyereke kisfiú, legalábbis a #myboy hashtag alapján erre következtetünk. Imbrugla életében új fejezet kezdődött, az ezzel járó megpróbáltatásokra már azóta készült, hogy eldöntötte: gyereket szeretne. “Áldottnak érzem magam, hogy van még lehetőségem (teherbe esni), a mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően.”

Natalia Imbruglia Instagram oldalán jelentette be, hogy az orvosi beavatkozás sikeres volt: “Az első kisbabám ősszel érkezik. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon régóta vágytam már erre.” Az igazi kihívás csak a baba érkezése után jön.

Az énekesnő szerelmi életéről mindössze annyit lehet tudni, hogy négy évig élt házasságban a zenész Daniel Johns-szal, az esküvőjüket 2008-ban tartották. Imburglia korábban annyit elárult, hogy már régóta nem beszél exférjével. 2017-ben Matt Field fotóssal volt együtt, ám a kapcsolat nem tartott sokáig. Jelenleg az egyetlen férfi Natalie életében a kis Max Valentine.

egyedülálló anya énekesnő natalie imbruglia

Még több
Aktuális