Lady Gaga és Bradley Cooper újra együtt a képernyőn

Egy csillag már megszületett, mi lesz most?

Lady Gaga és Bradley Cooper újra együtt a képernyőn
2019.10.10. 12:28

Ezúttal egy dokumentumfilmben

A Csillag születik mindkét sztárja feltűnik a YouTube legújabb dokumentumfilmjében, mely a brit zenei producer, Mark Ronson munkásságát összegzi. Külön interjúkban ugyan, de Gaga és Cooper is a legendás zenészről, és a vele való kapcsolatukról fognak beszélni. Ronson olyan tehetségekkel dolgozott együtt, mit Amy Winehouse, Bruno Mars, Miley Cyrus és Sean Lennon.

Az előzetesben Lady Gaga Ronsont a korszak egyik legtehetségesebb és legkiemelkedőbb zenészének és producerének nevezi. Cooper hasonló kijelentést tesz: “Ő Mark Ronson.” – mondja egyszerűen.

Gaga 2016-ban már dolgozott együtt Ronsonnal, mghozzá a Joanne albumán. “Olyan, mintha a stúdióban vegyészek lennénk, akik hirtelen, mint egy hatalmas robbanás, létrehoztunk valami nagyszerűt. ” – fejti ki.

Lady Gaga és Mark Ronson a 2018-as Oscar-gálán.

A Csillag születik betétdalát, a Shallow című számot Lady Gaga Mark Ronsonnal, Andrew Wyatt-tel és Anthony Rossamondoval közösen álmodta meg. A kvartett végül egy Oscar-díjat is bezsebelt a “legjobb film betétdal” kategóriában a tavalyi díjátadón.

Az előzetesben láthatjuk, hogy olyan ikonikus alakok tűnnek fel a filmben, mint Miley Cyrus vagy Amy Winehouse, valamint néhány kulisszák mögötti felvételt is láthatunk. A teljes dokumentumfilmet október 12-én mutatják be a YouTube-on.

bradley cooper Lady Gaga mark ronson star is born

Még több
Aktuális