Selena Gomez csinált egy alvós szelfit, 6 millió kedvelést kapott

Furcsa egy világban élünk, de ezt az énekesnő is így látja

Selena Gomez csinált egy alvós szelfit, 6 millió kedvelést kapott
2019.10.09. 18:02

Hogy néz ki az erő Instagramon? Engedd meg, hogy Selena Gomez bemutassa: az énekesnő egy teljesen átlagos, smink nélküli, álmos szelfit posztolt magáról, amit több, mint 6,6 millióan kedveltek.

View this post on Instagram

Me, all the time

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

“Én, mindig” – fogalmazta meg a képaláírást egyszerűen.

Gomeznek, aki 157 millió követőjével a 4. legnépszerűbb profillal rendelkezik a közösségi oldalon, (Cristiano Ronaldo, Ariana Grande és Dwayne Johnson után) minden egyes posztját több millióan kedvelik. Ezzel az új posztjával felülmúlta az összes eddigi, mostanában készült fotójáért kapott visszajelzést. Egyedül azok a képek teljesítettek jobban, amin Anna Collins-szal (8,7 millió kedvelés) és kutyájával (7,1 millió kedvelés) szerepelnek. Ez a helyezés még könnyen változhat, hiszen egy napja sincs, hogy feltöltötte a legújabb fotóját, a like-ok száma pedig egyre csak nő.

Selena Gomez őszintén beszélt arról, miért nem tölt sok időt a közösségi médián, főleg az Instagramon, annak ellenére, hogy hatalmas platformmal rendelkezik. “Nem túl egészséges sokat időzni ezeken az oldalakon. Észrevettem a rám gyakorolt hatásukat: minél többet nézem a gyönyörű és fantasztikus embereket, annál rosszabbul érzem magam. Fontos, hogy néha szünetet tartsunk.” – mondta a Coach egyik podcast műsorában.

“Azt is érdemes tudni, hogy amit ezeken a fotókon látunk, az legtöbbször nem valódi. Utálom kimondani és nem szeretnék bunkó lenni, de sok szempontból egyszerűen nem realisztikus. Szeretném megvédeni a fiatalabb generációt, mert rengeteg olyan információnak vannak kitéve, ami szorongást és depressziót okozhat. Én nem ebben nőttem fel, nekünk még betárcsázós internetünk volt. Tudatosan figyelnünk kell arra, hogy mit érzünk a látott fotókkal kapcsolatban.”

instagram poszt Selena Gomez szelfi

Még több
Aktuális