Millie Bobby Brown a sztárságról, a Stranger Thingsről és az ékszerekről

Zenei albumáról a sorozat legérzelmesebb jelenetéről is beszélt.

Millie Bobby Brown a sztárságról, a Stranger Thingsről és az ékszerekről
2019.10.09. 16:19

Millie Bobby Brown egy átlagos 15 éves lány. Majdnem. Csakhogy emellett a Netflix egyik legsikeresebb sorozatában és különböző divatkampányokban szerepel, nemrég pedig elindította saját szépségmárkáját. Az ELLE.com interjút készített vele a Stranger Thingsről, a Pandora kampányról, a divatról és a sztárságról. “Imádom Lizzót, a ‘Better in Color’ az egyik kedvencem tőle.” – mondja. “Mostanában minden nap lecsekkolom az Instagramját.”

View this post on Instagram

kisses n hugs ♡☁️

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Brown különösen profin kezeli az Instagramot, ahol a majdnem 30 millió követője számára készíti a tökéletes szelfiket, kulisszatitkokat mutogat a Stranger Things díszleteiből és bepillantást enged legfrissebb projektjeinek részleteibe is. Brown újabban a Pandora ékszermárka arca lett amellett, hogy most jelentették be a sorozat 4. évadát.

Hogyan lettél a Pandora arca?

9 vagy 10 éves koromban Kaliforniában éltem. A legjobb barátommal egy plázában voltunk, amikor először bementem egy Pandora üzletbe. Még sosem vettem magamnak semmit azelőtt. Vásároltunk egy közös medált és szépen lassan a márka megszállottjává váltam. Ettől kezdve karácsonyra a nagyszüleimtől minden évben másik medált kaptam. Mindig is nagy rajongója voltam a Pandorának. Szerintem egyedi és különleges, mivel nem csak egy bizonyos ékszerről szól, hiszen lényegében bárhogyan variálhatod a darabokat.

 Az egész világ várja a Stranger Things 4. évadát

Tudod, mi a vicces? Úgy voltam vele, hogy következő évben forgatjuk a negyedik évadot, majd ráeszméltem, hogy még nem is hivatalos, hogy egyáltalán lesz folytatás. Aztán láttam az Instagramon, hogy végül bejelentették a 4. évadot. Azt azonban egyikünk sem tudta a szereplők közül, hogy ez akkor még nem hivatalos bejelentés volt és mindenkinek elmondtuk. Azóta megfogadtuk, hogy nem mondunk semmit a sorozattal kapcsolatban.

Pedig a következő három kérdésem erről fog szólni. Reményeid szerint mi fog történni Elevennel a következő évadban?

Remélem, rátalál önmagára, férfiak befolyása nélkül. Ott van Mike, Papa és Hopper, valamint a srácok. Sőt, remélem még Max sem fogja gátolni abban, hogy rátaláljon a gyökereire. Mindenkinek szüksége van olyan pillanatokra az életében, amikor egyedül van és végiggondolja, hogy ki is ő valójában és hogyan tudja elfogadni saját magát. Nem vagyok benne biztos, hogy El tudja, hogyan kéne ezt csinálnia. Szeretném, ha komoly jellemfejlődésen menne keresztül, hogy megtanulhassa elfogadni és szeretni saját magát még a nehéz körülmények ellenére is. Szerintem szüksége lenne egy magányos kalandra.

View this post on Instagram

We're Not In Hawkins Anymore

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Szóval, akkor támogattad, hogy Eleven elköltözzön a harmadik évad végén?

Nem igazán, eléggé idegesített! Elolvastam a forgatókönyvet és úgy voltam vele, hogy: Ez hogyan lehetséges? Miért kell elköltöznie? Aztán rájöttem, hogy a harmadik évadban mondta Joyce, hogy szeretné végleg maga mögött hagyni Hawkins-t. Nem tudom, egyszerűen csak nem éreztem helyesnek. Forgatás közben azt mondogattuk egymásnak: “Hogy lesz ez, hogy mindannyian sírni fogunk?”  Nem igazán sírtunk egymás előtt azelőtt. Általában én vagyok az, aki bőgni szokott minden egyes jelenetben, szomorú zenét hallgatva, a srácoknak meg ezt valahogy kezelniük kell.

View this post on Instagram

who are those frozen women??

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Az egyik fiú azt kérdezte, hogy mi lesz, ha ez majd igazából is megtörténik egy nap? Nem értettük, aztán eszünkbe jutott, hogy egyszer a Stranger Things is véget ér és búcsút kell majd vennünk egymástól. Ekkor mindannyian elkezdtük sírni, majd azonnal bekapcsolt a kamera és elindult a jelenet. Amikor felvétel közben búcsúzkodtunk egymástól, valahogyan nagyon igazinak tűnt a dolog.

Kinek az ötlete volt ez?

Talán Sadie (Sink) vagy Gaten (Matarazzo) álltak emögött. Emlékszem, hogy ezt mondták, és mindannyian elkezdtünk sírni. Aztán búcsúzkodni kezdtünk egymástól, ölelkeztünk, Mike és én is. Úgy értem, persze muszáj volt játszanunk közben, de utólag nagyon valódinak tűnt. Ez a jelenet a valóságban is nagyon érzelmes volt.

Van egy népszerű elmélet, hogy a harmadik évad végén Elevent megsebzi a Mind Flayer, akinek a húsából egy darab benne marad Eleven lábában. Néhány rajongó szerint Elevent megfertőzte a szörny, ezért akár még az is lehet, hogy ő lesz a gonosz karakter a negyedik évadban.

Tetszik ez az elmélet! Én egyáltalán nem ebben a tudatban játszottam, fogalmam sincs, hogy mi lesz a folytatásban. Miután összetűzésbe keveredtem a Mind Flayerrel, nem volt benne a játékomban, hogy fertőzött lennék. Nem tudom, én igyekeztem Elevennek a legnormálisabb énjét hozni, a legigazibbat. Talán ezért is nem mondták el nekem. Ezek az elméletek eléggé felvillanyoznak, hogy őszinte legyek. Mi van, ha tényleg így lesz? Mi van, ha Eleven lesz a gonosz? Az nagyon király lenne, nem? Szívesen játszanék negatív karaktert, de közben mégsem, mivel El tökéletes.

Ha készíthetnél egy személyre szabott Pandora ékszert Eleven számára, hogy nézne ki?

Csak egy 11-es szám és egy szív lenne benne Mike miatt.

Kipróbáltad magad már a film-, a divat- és szépségiparban is. Mi a következő lépés?

Szeretem a zenét, de fogalmam sincs, hogy mi lesz azzal kapcsolatban.

Mikor fogod kiadni az albumodat?

Van néhány kész számom, de túlságosan félek. Nagyon ijesztő. Rengetegen vannak, akik a filmiparból átkerülnek a zeneiparba. Szerintem csak akkor tudod jól csinálni, ha egyszerűen jó vagy benne. Szóval, nem tudom. Várok még. Szeretek rendezni és produceri feladatokat ellátni, szóval szerintem ebbe az irányba fogok haladni. Szeretek másoknak a főnőke lenni. Csak vicceltem!

Borítókép: Pandora

eleven millie bobby brown stranger thing

Még több
Aktuális