Shawn Mendes szeretné, ha végre mindenki elhinné: a kapcsolata nem kamu

Az énekes egy interjúban fakadt ki.

Shawn Mendes szeretné, ha végre mindenki elhinné: a kapcsolata nem kamu
2019.09.30. 10:02

Az elmúlt hónapokban Shawn Mendes és Camila Cabello kapcsolata az internet egyik kedvenc témájává vált. Sokak szerint a Señorita c. dalt előadó duó románca nem több szimpla reklámfogásnál. Shawn Mendes most azoknak üzent, akik szkeptikusak a kapcsolatukat illetően. Az énekest a Los Angeles-i repülőtéren megkérdezte egy paparazzo, hogy szerelmük valódi-e (Cabello és Mendes rövidesen a Senorita videóklip megjelenése után jöttek össze).

“Mit üzensz azoknak, akik szerint a kapcsolatotok csak hírverés?” – kérdezte a lesifotós.

“Biztosan állíthatom, hogy nem hírverés.” – válaszolta Mendes.

A paparazzi a csókolózó videóról is kérdezte az énekest, amit Instagram oldalára töltött fel (,,Igen, azt igazából viccnek szántuk.”), valamint, hogy találkozott-e már Cabello szüleivel (,,Már régóta ismerem őket.”), hogy jól kijön-e az énekesnővel (,,Igen”) és arról, hogy mondták-e már egymásnak, hogy “szeretlek” (erre nem válaszolt, érthető módon ez túl személyes kérdés volt).

A legfontosabb, ami a mini interjúból kiderült: higgye el mindenki, hogy a kapcsolatuk nem kamu, ők csupán két fiatal, akik szeretik egymást.

A Los Angeles-i randijuk eléggé romantikusra sikeredett. Mendes és Cabello kéz a kézben sétáltak, csókolóztak. Mendes kék pólót és fekete farmert, míg Cabello fekete virágos ruhát viselt.

camila cabello hírverés kapcsolat senorita shawn mendes

Még több
Aktuális