Ivanka Trump: „Édesapámtól kaptam az erkölcsi iránytűmet”

És ez szerinte jó dolog

2019.09.16. 10:02

Egy wyomingi jótékonysági eseményen Ivanka Trump büszkén jelentette ki, hogy „erkölcsi iránytűjét” az édesapjától örökölte. Igen, Donald Trumptól! Ami azért kemény, ha belegondolunk, mi mindent gondol és mond az elnök a nőkről, a bevándorlókról, vagy akár Meryl Streepről, a cselekedeteiről nem is beszélve.

2016-ban Ivankának már volt egy hasonló kijelentése a Republikánusok  Nemzeti Gyűlésén. „Az apám tanította meg nekem és a testvéreimnek a pozitív értékek fontosságát és erős etikai iránytűként volt jelen” – mondta az egybegyűlteknek.

És míg nekünk úgy tűnik, Donald Trumptól erköcsi iránytűt örökölni mindennél nehezebb teher lehet, Ivankától nem áll távol, hogy nyílt színen dicsérje apját, akkor is, amikor kellemetlen döntéseivel és kijelentéseivel szembesítik.

A Good Morning America című műsorban múlt novemberben kihangsúlyozta, hogy Fehér Házbeli pozíciója nem okoz szerepkonfliktust, hiába ő az elnők lánya. Sőt, szerinte ez csak előnyös mindenkinek.

„Ő az apám és a főnököm. És az egyik ok, amiért olyan jó a viszonyunk úgy szakmailag, mint emberileg, az, hogy rendkívül őszinte vagyok vele” – mondta Ivanka. „Pontosan tudja, miről mit gondolok. És a nyilvánosságnak mindig elmondom, amivel egyetértek, de mint a Fehér Ház alkalmazottja, nem tisztem, hogy elmondjam, mi az, aminek ellene vagyok. Bőven elég, ha az az egy ember tud róla”.

donald trump erkölcs Fehér Ház Ivanka Trump

Még több
Aktuális