Eva Mendes őszintén beszélt a kapcsolatáról Ryan Goslinggal

"Néha őrjítő, de nagyon vicces"

Eva Mendes őszintén beszélt a kapcsolatáról Ryan Goslinggal
2019.09.16. 14:04

Eva Mendes az Access Daily című műsorban olyat tett, amit eddig ritkán: hosszasan beszélt magánéletéről Ryan Goslinggal és két lányukról, az 5 éves Esmeraldáról és a 3 éves Amandráról.

Mendes nem fogta vissza magát, amikor a tapasztalatairól beszélt. „Ó, Istenem, annyira vicces és őrjítő. Igen, őrjítő!” – mondta. „Nagyon nehéz, persze. De közben ott az az érzés, mikor a nap végén letesszük őket aludni, egymásra nézünk Ryannel és megállapítjuk, hogy: ez az, megcsináltuk ma is! És egész jól megúsztuk!”

És hogy mi érdekli mostanában a lányaikat? „Gyakorlatilag minden. Imádják a kézműves dolgokat, a rajzolást, festést. Van egy csomó hangszerünk. Nem jó kifejezés, hogy játszanak rajtuk, inkább talán velük, aztán ki tudja, mi sül ki belőle”.

Aztán beszélt a randi estjeikről is Goslinggal és hogy hogyan tudnak ennyi mindent elvállalni. „A randi estére rendesen felkészülünk, mindent meg kell szervezni. Szerencsére egy csomó segítségünk van a családban. Az én családom itt él, Ryané Kanadában, de sokat jönnek hozzánk hosszabb időre, ez nagyon hangulatos.

Arra a kérdésre, hogy szívesen dolgozna-e megint együtt a párjával, lelkesen felelt: „Ő egy igazi kreatív géniusz” – mondja Mendes. „Rengeteg a tennivalóm, de nagyon benne lennék. Bármikor jelentkeznék nála szerepre – na jó, ez vicc volt, nem kell nála felvételiznem.

A teljes interjút angolul itt nézheted meg.

Eva Mendes gyerekek kapcsolat ryan gosling szerelem

Még több
Aktuális