Jennifer Lopez szupervicces táncát Jimmy Fallonnal neked is látnod kell!

J.Lo legújabb filmjének promózása közben táncolt egyet Jimmy Fallonnal.

Jennifer Lopez szupervicces táncát Jimmy Fallonnal neked is látnod kell!
2019.09.12. 13:05

Jennifer Lopez éppen a legújabb, Hustlers (A Wall street pillangói) című filmjét promózza, emiatt kedd este beugrott Jimmy Fallon késő esti talk showjába. Miután végignéztük, hogy Jimmy és J.Lo 4 percen keresztül, megállás nélkül táncolnak, fő célunk, hogy 50 évesen is olyan fittek legyünk, mint amilyen Jennifer Lopez!

A négyperces klipben az énekes és Jimmy Fallon minden idők legikonikusabb és leghíresebb zenéi előtt tisztelegtek tánccal. MC Hammerrel kezdték és a ‘U Can’t Touch This’ videóklipjében látható mozgásformát utánozták. A vicc kedvéért még össze is öltöztek: szürke, ülepes farmernadrág, fekete felső és mindketten csípőjükre kötöttek egy kockás inget. Ezzel a szereléssel táncolták végig a különböző zenei korszakok legendás dalait, mint például a Macarenát, az ‘Ooops!…I Did It Againt, a Single Ladies-t, amikor Sia ‘Chandelier’ című száma következett, még egy hatalmas, szőke parókát is fejükre kaptak.

A videó egy pontján a páros szürke fitneszlabdával utánozta a ‘Wrecking Ball’ című klipet, kipróbálták Drake ‘In My Feeling’ kihívását és sárga oversize pulcsiba bújtak, amiben Billie Eilish előadta a ‘Bad Guy’ című számát. A négy perces hülyéskedés végén tisztelegtek Whitney Houston előtt is, az ‘I Wanna Dance With Somebody’ dalával, miközben egy csapat nyolcvanas évekbeli outfitbe öltözött táncos jelent meg a színpadon. A finálé csúcspontja az volt, amikor a mennyezetről konfetti eső kezdett ömleni.

A Wall Street pillangóit szeptember 26-án mutatják be a hazai mozikban olyan sztárokkal, mint Constance Wu, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo.

j lo j.lo jimmy fallon tánc

Még több
Aktuális