Renée Zellwegert lehülyézték a metrón, frappánsan visszaszólt a társaságnak

Mintha csak a Sztárom a párom jelenetét látnánk!

Renée Zellwegert lehülyézték a metrón, frappánsan visszaszólt a társaságnak
2019.09.11. 16:30

Senki sem szeret azzal szembesülni, vajon mit beszélhetnek az emberek a háta mögött, főleg, amikor a megjelenését kritizálják.

Ez alól Renée Zellweger sem kivétel, aki a héten fültanúja volt annak, hogy idegenek a kinézetéről beszélgettek.

Az Oscar-díjas színésznő a hét elején beszélt erről, mikor is elmondta, hogy érezte magát 2014-ben, miután a vörös szőnyegen fotózták az ELLE Women In Hollywood díjátadóján. Ezután az emberek világszerte arról beszéltek, vajon hány plasztikai műtéten esett át.

Pár napja Zellweger két nő és egy férfi beszélgetését volt kénytelen végig hallgatni a londoni metrón, a történetet a SiriusXM rádióműsorában osztotta meg. “Arról beszélgettek, hogy milyen ostobák a hollywoodi híres nők, főleg ‘az a Renée Zellweger’.” – kezdte.

“Miért csinálta ezt magával? Miért műtette meg az egész arcát és gondolta, hogy úgysem tűnik majd fel a világnak? Egyáltalán nem hasonlít önmagára. Nem teheted meg, hogy egyszer csak már nem hasonlítasz önmagadra”.

A beszélgetést döbbenten hallgató Zellweger abban a pillanatban ezt gondolta magában: “Hát, ez érdekes, na mindegy, úgyis le kell szállnom”

Mikor odament a metróajtóhoz, azért odaszúrta a társaságnak, hogy “Hallom, épp arról beszélnek, mennyire buta az arcom.”

“Majd a férfi felnézett és hirtelen eszmélt: Úristen, ugye nem maga az, jaj, de! De hát maga tényleg hasonlít magára! Erre én annyit mondtam neki: “Igen, érdekes, hogy ez így megy, ugye?” -idézte fel Zellweger.

A színész még hozzátette: “Ez csak abban a pillanatban okozott fájdalmat, hosszútávon nem foglalkozom a rosszindulatú hozzászólásokkal.”

“Néha persze szembejön néhány, nehéz teljesen kiszűrni a rosszindulatú kommenteket, de egyáltalán nem érdekelnek.”

A plasztikai sebészetről szóló pletykákról pedig nemrég így fogalmazott: “Van egy általános értékítélet, ami a híres embereket illeti. Mintha egy karakterekbe lennénk beletuszkolva: van, aki jó, van, aki gyenge, van, aki autentikus és van, aki rossz”.

A sztár azt is elmondta, hogy “semmi sem teszi helyre jobban a saját magadról látott képedet, mint egy nemzetközi megaláztatás.”

“Egy ilyen dolog után tisztán látod, hogy mi az, ami fontos számodra, és szépen lassan eltűnik minden felületesség.”

A BBC riportja azután készült, hogy bemutatták Zellweger új filmjét, a ‘Judy-t’ – Judy Garland önéletrajzi filmje- a Torontói Filmfesztiválon, melyet a közönség állva tapsolva ünnepelt.

Fotók: Getty Images

elle interjú plasztika pletyka renee zellweger

Még több
Aktuális