Jake Gyllenhaal: “Számomra a zuhanyzás egyfajta spirituális gyakorlat”

Az arcápolási rutinjáról is részletes tájékoztatást adott.

Jake Gyllenhaal: “Számomra a zuhanyzás egyfajta spirituális gyakorlat”
2019.09.11. 18:08

A kétezres évek eleje óta tartó plátói szerelmünk Jake Gyllenhaal iránt egyre erősödik. A színész legújabb filmje idén nyáron jött ki, a Pókember: Hazatérésben a főgonoszt alakítja. Gyllenhaal a filmet promózva az egész világot bejárta és az éjjel-nappal tartó utazás valamint jet-lag ellenére a bőre makulátlan és ragyogó.

Sőt, olyannyira feltűnően tökéletes, hogy az egyik interjú során a riporter is szóba hozta a dolgot, mikor a színész egy másik, ‘Sea Wall/A Life’ című filmjéről beszélt a Vanity Fair magazinnak. Az interjúban Gyllenhaal részletesen elmesélte a mindennapi arcápolási rutinját.

Amikor a riporter arról kérdezte, mivel szokta levezetni a rengeteg stresszt, ami a munkájával jár, Gyllenhaal ezt mondta: “Számomra a zuhanyzás egyfajta spirituális feltöltődés.” Úgy tűnik, a hollywoodi színész egy kellemes zuhany közben szokott az életéről elmélkedni. Jó tudni.

Vajon mi lehet Gyllenhaal elsőszámú titka, ha wellnessről van szó? “Hiszek az izzadás minden formájában és meg kell találni a pihenés és a feladatok közötti egyensúlyt.” Szerintünk a színész arra gondolt, amikor az edzésen izzad, nem, amikor a metrón.

Azt is kifejti, miért kellene mindenkinek rászoknia az arcradírozásra – férfiak, figyelem: “Az arcradírozás csodálatos érzés és férfias dolog.” Az az érzésünk, hogy a hámlasztó bőrradír és tisztító tonik nagy rajongója, mi pedig nem hibáztatjuk érte.

Végezetül, Gyllenhaal azt is elmondta, hogy már fiatal kora óta figyel a megfelelő arcápolásra, amit elsősorban nővérének, Maggie Gyllenhaalnak köszönhet. “Maggie tanította nekem, milyen fontos, hogy minden nap ápoljuk az arcunkat. Nem csak a nők, a férfiak számára is elengedhetetlen.”

Oké, biztosak vagyunk benne, hogy a Jake Gyllenhaal által jóváhagyott szépségápolási rutin szörnyen felkapott lesz a férfiak körébe, az elkövetkezendő időszakban.

Fotók: Getty Images 

arcápolási rutin hollywood jake gyllenhaal színész

Még több
Aktuális