Kristen Stewart évekkel szakításuk után először beszélt Robert Pattinsonról

A színész most először nyíltan beszél exbarátjáról, akivel még 2008-ban jöttek össze.

Kristen Stewart évekkel szakításuk után először beszélt Robert Pattinsonról
2019.09.05. 11:17

Kristen Stewart mindig is nagyon diszkrét volt Robert Pattinsonnal kapcsolatban 2008 és 2013 között, abban az időszaban, amikor egy párt alkottak. Most, évekkel később fejtette csak ki a Harper’s Bazaarnak, miért titkolták ennyire kapcsolatukat a nyilvánosság elől, amikor az Akonyat című filmtrilógia is hihetetlen népszerűségnek örvendett. Aminek forgatókönyve szerint szintén szerelmespárt játszottak.

“Amikor Rob és én összejöttünk, nem igazán tudtuk, hogyan kellene kezelnünk a kapcsolatunkat a nyilvánosság előtt, nem volt előttünk semmilyen követendő példa. Egyetértettünk abban, hogy nem fogunk beszélni a kapcsolatunkról a nyilvánosság előtt soha, semmilyen körülmények között. Ez csak a miénk.” – mondta a lapnak.

Stewart szigorú véleménye ezzel kapcsolatban az évek során kezdett megenyhülni, főleg mióta nőkkel randizik. “Azt hiszem, csak szerettem volna élvezni az életet. És azzal, hogy túlságosan védtem a magánéletem, igazából csak tönkretettem. Nem léphetsz ki az utcára azzal, akivel együtt vagy? Nem beszélhetsz a szerelmedről egyetlen interjúban sem?”

“A régimódi, egysíkú mentalitás miatt persze szeretnéd megőrizni a karriered, a sikereid és azt, hogy mindig van valamilyen projekt, amibe belefoghatsz. Vannak emberek, akik nem bírnak, nem tetszik nekik, hogy lányokkal randizol és nem tudják mire vélni, hogy nem tartod magad sem leszbikusnak, sem heteroszexuálisnak. Az emberek emellett szeretnek minél többet tudni másokról, így persze felmerül bennük a kérdés, hogy akkor te most milyen kategóriába tartozol.”

Stewart elmondta, rájött, semmi szükség rá, hogy felcímkézze szexuális beállítottságát. Egyszerűen, mivel nincsen rá megfelelő kifejezése. “Lassan mindannyian eljutunk arra a pontra – az evolúció érdekes dolog – hogy egyre inkább kétértelművé válik minden, még mi is. És szerintem ez egy nagyon szép dolog.”

Alkonyat kapcsolat Kristen Stewart robert pattinson szakítás szerelem

Még több
Aktuális