Így néznek ki a Stranger Things szereplőinek dublőrei

Megdöbbentő a hasonlóság!

Így néznek ki a Stranger Things szereplőinek dublőrei
2019.09.03. 10:02

A nagyobb filmes valamint tévés produkciókban a fontosabb szereplők szükség esetén kaszkadőrökkel dolgoznak, akik a veszélyes jeleneteket hajtják végre a színészek helyett. A Stranger Things első, második és harmadik évadában is elkélt a szereplőknek egy-egy kaszkadőr, nehogy a forgatás során a kiskorú színészeknek bármi baja essen.

A legvadabb jeleneteket a harmadik évadban, Dacre Montgomery-nek, vagyis Billy-nek kellett teljesítenie, aki azonban nem akart kaszkadőrt. A Vulture magazinnak egy interjúban elárulta, parókát kellet hordania, hogy a haja ne sérüljön meg. Az egyik legbonyolultabb jelenet elmondása szerint az volt, amikor a gyerekek bezárták Billy-t egy szaunába. Az interjúból kiderült az is, hogy a felvételek közötti szünetben üvöltözött Millie Bobby Brownnal, hogy ne essen ki a szerepéből.

Millie Bobby Brown, vagyis Eleven karaktere volt az első, akinek dublőrre volt szüksége. Szerinted hasonlítanak?

Dustin (Gaten Matarazzo), az egyik kedvenc karakterünk szintén pózolt egyet kaszkadőrével, akivel saját elmondása szerint annyira nem is hasonlítanak. Mi nem tudunk mást nézni, csak az ‘ál-Dustin’ fogát.

Joyce (Winona Ryder) és kaszkadőre viszont annál jobban hasonlítanak. Az összes dublőr közül egyértelműen ő hasonlít legjobban a színészre.

Max (Sadie Sink) és kaszkadőre is eléggé magasra tették a mércét. Ha rájuk nézel, első pillantásra kár össze is keverheted őket.

Kaszkadőrökkel, vagy nélkülük, mi akkor is az eredeti stábtagokért rajongunk.

Borítókép: Netflix

netflix stranger things winona ryder

Még több
Aktuális