Nézd meg Shawn Mendes és Camila Cabello túlfűtött előadását az MTV VMA-n!

A pár két kategóriában is nyert az este folyamán.

Nézd meg Shawn Mendes és Camila Cabello túlfűtött előadását az MTV VMA-n!
2019.08.27. 10:04

Mi történik akkor, amikor a nyár legfelkapotabb sztárpárjának elő kell adnia azt duettet, ami miatt eredetileg összejöttek? Hát, megnézheted Camila Cabello és Shawn Mendes romantikus előadását az MTV VMA-n. Fellépésük közben szikrázott köztük a levegő. A pár egyáltalán nem fogta vissza magát a színpaon, miközben duettjüket, a Señorita című számot énekelték. A fellépést a rajongók végigvideózták, itt tudod megnézni:

Mendes-t és Cabellot idén több kategóriában is nevezték. Mendes neve szerepelt például az év előadója kategóriában, de azt végül Ariana Grandénak ítéltek oda. Mendes és Cabello azonban nyert a legjobb duett, valamint legjobb videoklip kategóriában is.

 A pár a hétvégét New Yorkban töltötte. Mendes jelenleg turnézik, a következő állomás Ohio, ahol holnap este ad koncertet. Az énekes és Cabello a napokban ünnepelték, hogy slágerük első helyezést ért el a Billboard top 100 listáján, melyre mindketten reagáltak. „Nagyon lelkes vagyok a Señorita dalunk nagy sikere miatt, és köszönjük a fantasztikus rajongóknak, akik nélkül ez nem válhatott volna valóra.“ – mondta Mendes, majd Cabello hozzátette: „Mindenünket beleöltük ebbe a dalba, nem tudnék többet kívánni. Köszönjük a rajongóknak: nélkületek sosem tudtuk volna megcsinálni. Nagyon hálásak vagyunk, én pedig boldog, hogy megoszthatom ezt a pillanatot Shawnnal.“

camila cabello díjátadó mtv vma shawn mendes

Még több
Aktuális