Brad Pitt legidősebb gyereke látni sem akarja a színészt

Maddox nem érzi úgy, hogy Brad Pitt fia lenne.

Brad Pitt legidősebb gyereke látni sem akarja a színészt
2019.08.22. 11:55

Bradd Pitt kapcsolata Angelina Jolie-val korábban közösen nevelt gyerekeivel nem teljesen felhőtlen. A Us Weekly legfrissebb hírei szerint  a színész és legidősebb fia, Maddox Jolie-Pitt egyáltalán nem ápolnak szoros viszonyt, mivel a fiú nem akarja látni apját. 

Még 2016-ban Brad és Maddox egy magánrepülőgépen hangos veszekedésbe kezdtek, eredetileg ez vezetett ahhoz, hogy Angelina Jolie végül benyújtsa a válókeresetet a színész ellen. Egy forrás elmondta a lapnak, hogy „Maddox nem tartja magát Brad Pitt fiának.“ (Angelina 2002-ben adoptálta Maddoxot, majd 2006-ban Brad is nevére vette, abban az időben, amikor Angelinával együtt voltak.) Egy másik forrás, a család egyik barátja szerint Maddox „nagyon szoros kapcsolatot ápol édesanyjával, Angelinával.“

A Us Weekly megírta, hogy Brad csak pillanatokkal azelőtt tudta meg, hogy Maddox egy dél-koreai egyetemen folytatja tanulmányait, hogy a hír megjelent a médiában.

Egy forrás elmondta a lapnak, hogy Maddox „szüntelenül haragszik apjára.“ Az is könnyen elképzelhető, hogy ez a harag csak a tinédzser korban tipikusan megjelenő folyamatos lázadásnak a következménye. Tavaly karácsonykor Maddox nem volt hajlandó megjelenni Brad Pitt házában, amikor együtt ünnepeltek testvéreivel, Zaharával, Shiloh-val, Vivienne-nel és Knox-szal. Pax, a pár második legidősebb gyereke bátyja hatására úgy döntött, inkább ő is kihagyja az ünneplést apjánál. Maddox és Pax még kamaszok, akik „kevesebb időt töltenek a kisebb testvéreikkel és szüleikkel, mint azelőtt.“ – mondja a forrás. 

Brad azonban nem adta fel a reményt, hogy jobbra fordul kapcsolata Maddox-szal. „Brad reméli, hogy amint kicsit idősebb lesz a fia, újra helyreáll a szoros apa-fia kötelék közöttük.“

angelina jolie brad pitt család dráma maddox

Még több
Aktuális