Eleven lesz a főgonosz a Stranger Things 4. évadában?

Egy teória szerint az utolsó évad fináléjában vannak rá utalások, hogy legközelebb El ellen küzdenek a srácok.

Eleven lesz a főgonosz a Stranger Things 4. évadában?
2019.08.16. 15:52

Vigyázat: ez a cikk spoilereket tartalmaz!

Ha még mindig próbálod begyógítani a szívedet, ami a Stranger Things 3. évadzárója után összetört, eláruljuk: nem vagy egyedül. Hawkins számára 1984 nyara nem végződött túl jól: a Mind Flayer nevű szörny hatalmas mértékű pusztítást okozott a városban és kedvenc karaktereink között is, ugyanis  a fináléban úgy tűnt, Jim Hopper (David Harbour) seriff nem élte túl Mind Flayer invázióját. 

Fotó: Netflix

A Netflix adatai szerint 40,7 millió felhasználó nézte végig a sorozat legújabb évadát a bemutatástól számított első négy napban. Szóval, nem meglepő, hogy a gyászoló fanok már tűkön ülnek a negyedik évad érkezésére várva. Az egyik rajongó egy meglehetősen érdekes elmélettel állt elő annak kapcsán, hogy ki lesz a főgonosz a következő évadban.

A Reddit oldal weedmoney666 nevű felhasználója elmagyarázta, szerinte miért lesz Eleven (Millie Bobbie Brown) a főgonosz. A harmadik évad fináléjában a titokzatos gonosz lény, vagyis Mind Flayer célpontja El. Az epizód során a lény megragadja a bokájánál, még mielőtt El megmenthetné barátait, de mikor sikerül kiszabadulnia a Mind Flayer szorításából, az megsebezi és megfertőzi. Az évadban mindegyik karaktert, aki érintkezett a Mind Flayerrel, a szörny onnantól kezdve kontrollálni tudta. Billy (Dacre Montgomery) és Will (Noah Schnapp) tökéletes példaként szolgálnak. 

A felhasználó leírta, hogy Elevenre is ez a sors vár a következő évadban, sőt, szerinte ennek köze lesz szuperképességének elvesztéséhez is. Plusz, mi volt az az ominózus árnyék az utolsó jelenetben? A felhasználó szerint ezek mind jelek, amik Eleven látomásaira utalnak, emlékeztetve őt arra az időszakra, amikor Will a Tótágasban ragadt és szintén megfertőződött.

Bármikor akarja is tisztázni ezeket a tényeket a Netflix a negyedik évaddal, mi ott leszünk!

eleven millie bobby brown netflix stranger things

Még több
Aktuális