Horoszkóp: Ennek a 3 jegynek ez lesz élete egyik legjobb hete!

Boldogság a szerelemben, új lehetőségek a munkában és felejthetetlen napok a barátokkal: ez a hét több csillagjegynek is kínál szuper élményeket. Háromnak közülük pedig különösen jól megy most a soruk. Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol?

Horoszkóp: Ennek a 3 jegynek ez lesz élete egyik legjobb hete!
2019.08.12. 15:22

Rák

A csillagok most igazán bőkezűek veled! Mindegy, hogy dolgozol, egyetemre vagy iskolába jársz: ezen a héten minden könnyedén fog menni. A jegy szülöttei jól szervezettek, koncentráltak és lelkiismeretesek. A munka a következő napokban nem csak, hogy örömet okoz, de kifizetődő is lesz! Mivel a kollégák is látják az elköteleződésedet és hogy mire vagy képes, sok csodálat és dicséret ér majd. De ne izgulj, a hét nem csak a munkáról fog szólni. Rákként megtalálod a tökéletes egyensúlyt a munka és a magánélet között, és egy felejthetetlen nyári estét fogsz együtt töteni a barátaiddal.

Bak

Wow, a következő napokban senki nem hagyatkozhat annyira a megérzéseire, mint te! Fontos döntés előtt állsz és ez a tökéletes időpont, hogy magadhoz ragadd az irányítást. A szeretteid is tudni akarják, mit gondolsz, a véleményedet és a tanácsodat kérik. Nyugodtan beszélj velük őszintén. Ennek a nyitottságnak köszönhetően érdekes új lehetőségek nyílnak meg előtted, amiket mindenképp meg kell ragadnod. Eljött a te időd és most biztos lehetsz a számodra legfontosabb emberek támogatásában. Így gyorsan felismered, kik az igazi barátaid – és az egyik kapcsolat még sokkal erősebb is lesz!

View this post on Instagram

HAPPY HUMPDAY 💗 Werbung | Anzeige Hello, meine Lieben 😘 Ich hoffe ihr habt bisher eine erfolgreiche Woche! Mein Abend heute wird super entspannt und ich werde endlich mal nach Urlaub schauen, denn ich möchte dieses Jahr auf jeden Fall nochmal in die Sonne und ein bisschen relaxen 😍☀️ Wart ihr schon weg oder gehts bei euch auch noch los? Die Kleider von @joi_bella und mir sind übrigens von @nakdfashion und mit meinem Code ‚vera15‘ spart ihr wie immer 15% auf alles! 🎉 Happy Shopping 💗 _____________________________________________________ #nakdfashion #humpdayvibes #bestfriendgoals #girlsjustwannahavefun #summervibes #bettertogether #cornfield #friendshipgoals #bestie #prettylittleiiinspo #carmushka

A post shared by V e r a (@vera_mga) on

Skorpió

A kisugárzásod egyszerűen hihetetlen! Készülj fel, hogy a héten elárasztanak majd a bókok! A pozitív belső kisugárzásod mindenhova elkísér, és végre magadhoz vonzod az álomférfit – a szíved garantáltan gyorsabban fog dobogni! Lehet, hogy külsőre nem egy Brad Pitt az illető, viszont nagyon okos és humoros. Bízz magadban és eszközöld ki a randit! Megéri, és a vonzerődnek most úgysem tud senki ellenállni. A vasárnapi brunchon a barátnőkkel majd áradozhatsz a találkozásról. Egy szó mint száz: ez az augusztusi hét igazán forrónak ígérkezik!

View this post on Instagram

Instagram can make you believe that the lives of others are better than yours, that the relationships of the others are better than yours, that the bodies of the others are better than yours, and that the others are better than you. Don’t believe in it! . From our side, let us make one thing clear to you. Not every day we are happy, not every day we receive flowers, not every day we have romantic dinners, not every day we exchange beautiful phrases of love. We have bad days, both individually and as a couple, just like everyone else. But the message we want to spread is that true Love exists and that we must do so that good days are always the greatest number of days of our lives. That every day is a day to surprise the other. That every day is a day to say I love you. That every day is the day to fight for our dreams. We should never wait for special days or occasions, but we should make every day a special day ✨ . PT: O Instagram pode-te fazer acreditar que a vida dos outros é melhor do que a tua, que as relações dos outros são melhores do que a tua, que o corpo dos outros é melhor do que o teu e até que os outros são melhores do que tu. Mas não acredites nisso! . Da nossa parte, deixa-nos esclarecer-te uma coisa. Nem todos os dias estamos felizes, nem todos os dias recebemos flores, nem todos os dias temos jantares românticos, nem todos os dias trocamos lindas frases de amor. Temos dias maus, tanto individualmente como em casal, igual a todas pessoas. Mas a mensagem que queremos passar é que o Amor verdadeiro existe e que devemos fazer para que os dias bons sejam sempre o maior número dos dias da nossa vida. Que todos os dias são dias de surpreender o outro. Que todos os dias são dias de dizer amo-te. Que todos os dias são dias de lutar pelos nossos sonhos. Nunca devemos esperar por dias especiais, mas devemos fazer de todos os dias um dia especial ✨ . . #profshoes#porto#visitportugal#portugal#portugal_de_sonho#portugal_lovers#couplesgoals#couplequotes#couplelove#instacouple#cutecouple#love#casal#kisskiss#couplegoals#onewayticketrip

A post shared by Carina Pinheiro & Ivo Filipe (@onewayticketrip) on

Forrás: elle.de, illusztráció: Antti Kalevi

2019 augusztus bak horoszkóp rák skorpió

Még több
Aktuális