Jennifer Aniston: „Nagyon hiányzik a Jóbarátok”

Mikor lesz végre újra együtt a csapat?

2019.08.09. 09:07

Szeptemberben lesz 25 éve, hogy elkezdődött a Jóbarátok című tévésorozat.

Mégis, Jennifer Anistonnak, azaz Rachel Karen Greennek még mindig hiányzik a munka, mely világhírű színésznővé tette, 15 évvel a sorozat befejezése után.

„A Jóbarátok alatt jött meg az önbizalmam” – mondja a színésznő az InStyle-ban. „Olyan volt, mint egy bizalomjáték, amiben mindig megtartottuk egynást”.

„Sok minden hiányzik azokból az időkből. Például, hogy olyan munkám legyen, ami csupa, csupa öröm. Meg, hogy mindig olyan emberekkel legyek, akiket nagyon szeretek és el sem tudom mondani, mennyire tisztelek. Úgyhogy, igen, nosztalgiát érzek mostanában. Bármitől elérzékenyülök”.

Úgy tűnik, a csapatból mások is így éreznek. Májusban Courteney Cox, aki a mai napig Aniston egyik legjobb barátnője, megosztott egy képet a szereplőkről, akik együtt utaztak Vegasba egy műsor miatt.

 

„Amikor a Jóbarátok elkezdődött, mindannyian csillogó szemű zöldfülűek voltunk” – mondta. „Nem tudtuk elhinni, mi történik velünk, és fogalmunk sem volt arról, ami még következett. Az Instagramon Courteney nemrég posztolt egy régi képet mindannyiunkról egy repülőn, ami még a sorozat vetítése előtt készült. Emlékszem, hogy nem értettem: ez az én életem? Istenem, mennyire hálás voltam a sorsnak!”

Ami az újrakezdést illeti: Aniston korábban azt mondta a The Ellen Showban, hogy „bármi lehetséges.. Úgy értem, George Clooney is megházasodott. Bármi megtörténhet a Jóbarátokkal is.” Ugyanakkor más volt stábtagok, mint Matthew Perry, Matt Le Blanc és David Schwimmer kételyeiket fejezték ki azzal kapcsolatban, ötvenvalahány évesen el fogják-e még játszani a hat barát szerepét.

jennifer aniston jóbarátok sorozat újrakezdés

Még több
Aktuális