A legnépszerűbb profilok jelenleg az Instagramon

Az ő népszerúségüket még az elrejtett like számok sem fogják megingatni.

A legnépszerűbb profilok jelenleg az Instagramon
2019.08.01. 10:35

Az instagram elindította csatáját az influencerek ellen. A like-ok elrejtésével (ideiglenesen) arra inspirálja őket, hogy posztjaiknál a mennyiség helyett a minőségre fókuszáljanak, kevesebb nyomás alatt és kevésbé versengő környezetben. Ezzel együtt a fejlesztők szeretnék elnyomni a felhasználókban az ingert, hogy mindenáron kedveljenek egy fotót akkor is, ha nem feltétlenül tetszik nekik a tartalom. Az instagram másik célja, hogy olyan üzleti tervet dolgozzanak ki, ami nem csak a felhasználónak, hanem a platformnak is kedvez. Az általános pánik és az elégedettség között húzódó széles skálán van néhány influencer, akiknek közösségi oldalon szerzett hegemóniájukat nem tudja semmi sem megingatni. A legnépszerűbb instagram oldalakról beszélünk, összeszedtük 2019 top 10 insta profilját. A top tízben a női erő dominál, hatan vannak a 10-es listán. Lássuk!

1. Cristiano Ronaldo – 177 millió követő

Pillanatképek a családjáról, lassú felvétel a játékáról a focipályán és rengeteg kollaborációja különböző márkákkal. Nagyjából ezek a fotók jellemzik legjobban a focista Instagram oldalát. CR7-nek sikerült heterogén közönségre találnia, kezdve a focirajongóktól azokig, akik nem tudnak nyugodtan elaludni anélkül, hogy ne néztek volna meg egy közeli képet a sztár izmos hasáról.

2. Ariana Grande – 160 millió követő

View this post on Instagram

☁️ @givenchyofficial

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Vintázs stílus, fekete -ehér fotók árasztják el az énekesnő fiókját. Ariana Grande profilja tökéletes csomópontja az ezredforduló szülötteinek, hiszen maga Grande is az. Hozzá kell tennünk, hogy mégiscsak az Y generáció uralja az közösségi médiát.

3. Selena Gomez – 154 millió követő

Habár beismerte, hogy letörölte az alkalmazást telefonjáról és szünetelti a közösségi média felületeit, Selena Gomezt még így sem lehet letaszítani trónjáról. A Polaroid fotók királynője leginkább csak reklámokat posztol oldalán, de úgy tűnik, a legjobb fegyvere, hogy nem foglalkozik vele, mikor és mit posztol. Csinálhat bármit, a több milliós követőtábora mindig meglesz.

4. Dwayne ‘The Rock’ Johnson – 151 millió követő

Hollywood nagy óriása biztos, hogy Instagram függő. Néhány kulisszabetekintés az épp forgó filmjébe, videók napi edzés rutinjáról, rengeteg szelfi minden nap. Minden, ami csak a kövön kifér.

5. Kim Kardashian-West – 144 millió követő

View this post on Instagram

My twin ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Talán Kim Kardashian volt az első celeb, aki regisztrált az instagramra, már csak ezért is kötelességünk követni őt (na, meg az elbűvölő fotók miatt, amiket a gyerekeiről posztol).

6. Kylie Jenner – 141 millió követő

View this post on Instagram

partners in crime 4 evaaa💗💦🦋👨‍👩‍👧

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Hatodik helyen szerepel a celeb, aki az instagram által legjobban fizetett sztár (nagyjából 1,2 millió dollárt keres egyetlen poszttal). Kylie a közösségi média koronázatlan királynője, a Forbes pedig hivatalosan is a világ legfiatalabb milliárdosának kiáltotta ki saját jogon szerzett vagyonnal.

7. Beyoncé – 129,5 millió követő

A képaláírásokat sokszor elfelejti, de mint tudjuk, az nem is kötelező. De most komolyan, vess egy pillantást erre a fantáziadús képre. Mire észbe kapsz, fél órája Beyoncé fotói között böngészel.

8. Leo Messi  – 126 millió követő

View this post on Instagram

Disfrutando en familia. 😃👍🏻

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Példás focista, apa és férj, sőt, még barátnak is példaértékű. Mi kell még?

9. Neymar – 123 millió követő

A focipálya szenzációja, brooklyni rapper beütéssel és brazil ritmusérzékkel. Plusz, Will Smith közeli barátja, ami szintén nem hátrány.

10. Taylor Swift – 119 millió követő

View this post on Instagram

✌️Friday calmness✌️

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Énekesnő, az LMBTQ+ közösség aktivistája, az anti-Trump tábor élharcosa, stylist és még sorolhatnánk. Az instagram oldalának több árnyalata van, mint a szivárványnak. De valljuk be, valójában mindannyian a három cicájáról készült fotók miatt követjük az énekesnőt.

beyoncé instagram kim kardashian Selena Gomez top 10

Még több
Aktuális