Harry Styles játszhatja Erik herceget az élőszereplős Arielben

Halle Bailey mellett ő lesz a film másik főszereplője.

Harry Styles játszhatja  Erik herceget az élőszereplős Arielben
2019.07.18. 07:59

Harry Styles, a aOne Direction egykori tagja, a Dunkirk főszereplője nagyon közel áll ahhoz, hogy megkapja Erik herceg szerepét az élőszereplős, A kis hableány című filmben. Halle Bailey-hez, Mellica McCarthy-hoz és Jacob Tremblay-hez csatlakozhat főszereplőként, ha hivatalisan őt választják ki a szerepre.

A film forgatása 2020-ban kezdődik, Styles még nem reagált a hírekre, miszerint ő alakítja-e majd Ariel szerelmét a filmben.

Vajon fog Erik herceg énekelni, annak ellenére, hogy az eredeti Disney rajzfilmben nem kapott külön dalt? Nagy esély van rá, hogy Harry Styles kapja a főszerepet, főleg zenei tehetsége miatt, állítólag két szóló dalt ad majd elő, a rajzfilm Broadway verziójának feldolgozásából.

A film rendezője Rob Marshall. Amikor kiválaszották a szerepre Halle Bailey-t, a rendező elmagyarázta, miért: „Szörnyen hosszú keresés után megláttuk Halle-t, aki nem csak gyönyörű énekhanggal rendelkezik, hanem mindazzal a szellemi, érzelmi kvalitással, ami tökéletes ehhez az ikonikus szerephez.“

ariel Disney erik herceg harry styles

Még több
Aktuális