Kylie Jenner barátságairól és szorongásos betegségéről őszintén

Nagyon személyes Instagram posztot osztott meg

2019.07.16. 13:41

Kylie Jenner kicsit eltért a szokásos nyaralós Instagram posztjaitól tegnap, hogy egy komolyabb és nagyon őszinte üzenetet fogalmazzon meg a szorongásos betegséggel való küzdelméről és arról, milyen volt a nyilvánosság előtt felnőni Amerika leghíresebb családjában. Megszólította az embereket, akik jöttek-mentek az életében, és arról is beszélt, hogyan hatott rá kislánya, Stormi Webster születése.

„Büszke vagyok magamra, a szívemre, az erőmre” – kezdi a posztot. „A refkeltorfényben felnőni úgy, hogy milliónyian figyelnek téged, egyszerűen nem normális. Sok barátot vesztettem és sokszor önmagamat is elvesztettem. Az első tetoválásom ezt jelenti: „józan ész”, és arra figyelmeztet, hogy odafigyeljek rá nap mint nap. Egész fiatal felnőttkoromban küzdöttem a szorongással és miután megszületett a kisbabám, a hullámhegyek és hullámvölgyek követték egymást. Úgy éreztem, újra teljesen magamra kell találnom. Sok mindent megtartok magamnak, de ezt szerettem volna megosztani, hogy lássátok, én is csak ember vagyok. Az életem nem tökéletes, és amit itt láttok a közösségi médiában, az csak a felszín. Légy kedves önmagadhoz, lépj tovább, engedd el a múltat. Mindannyian nagyszerű dolgokra vagyunk képesek, megérdemeljük a szeretetet, és mindig kifejezhetjük magunkat. Csinálj többet abból, ami boldoggá tesz és ne kérj érte bocsánatot. Eljött a te időd! Mindannyiunkra csodás jövő vár!”

View this post on Instagram

I’m proud of myself, my heart, and my strength. growing up in the light with a million eyes on you just isn’t normal. I’ve lost friends along the way and I’ve lost myself too sometimes. my first tattoo was “sanity” to remind myself everyday to keep it. I’ve struggled with anxiety my whole young adult life and after my baby i dealt with all the internal ups and downs. I felt like i had to find myself completely again. I keep a whole lot to myself but just wanted to share and let you know I’m human. my life is not perfect and what you see here on social media is just the surface. be gentle with yourself, move on, and let go. we are all capable of great things, worthy of love, and allowed to express ourselves. do more of what makes you happy and be unapologetic. now is your season ✨ we all have a magnificent destiny.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jenner posztja azután született, hogy a People magazin két cikket is közölt arról, hogyan érzi magát mostanában. Úgy tűnik, most nagyon jól van. „Kylie imádja az anyaságot és alig várja, hogy testvérkével ajándékozza meg Stormit. Mindenki úgy gondolja, Kylie nem sokára újra terhes lesz. Próbálkoznak. Travisszal a házasságon gondolkodnak”.

anxiety kylie jenner stormi szorongás

Még több
Aktuális