Emily Ratajkowski egy mediterrán nyári horrorban vállalt főszerepet

Ez nem épp a Napsütötte Toszkána!

Emily Ratajkowski egy mediterrán nyári horrorban vállalt főszerepet
2019.07.12. 12:18

A modern szexi feminista ikon, aki legtöbb Instagram fotójával nem hagy túl sokat a képzeletre, Emily Ratajkowski most egy forró, nyári horrorfilmben tűnik fel.

Emrata George Ratcliff új, Az otthon melege című filmjében szerepel. A forgatás helyszíne Közép-Olaszország, a gyönyörű Todi. De senki se számítson mediterrán idillre, hiszen a történet csavarokat, megtévesztést és manipulálást tartogat a néző számára. A cselekmény Bryan (Aaron Paul) és Cassie (Emily Ratajkowski) történetét meséli el, akik párkapcsolati krízisben vannak, ezért úgy döntenek, elmennek egy közös utazásra. Kibérelnek egy gyönyörű villát Umbriában régió a “Welcome Home” weboldalon. Eleinte nem is sejtik, hogy mindketten a perverz szomszéd áldozatai lesznek, akit Riccardo Scamarcio elevenít meg.

Riccardo a filmben az érzéki Frederico szerepét játssza, akiről, valljuk be, mindannyian szeretnénk, ha a szomszédunk lenne a nyaralás során. Oké, annyi spoilert elárulunk, hogy a filmben lesz egy jelenet, ahol felforrósodik a hangulat Emrata és Riccardo karaktere között.

Az otthon melege ledönti a horrorfilm klasszikus műfaji szabályait és esztétikáját. Ha manapság az internetes kukkolás bárki nyaralásának részévé vált, az apokaliptikus következményeket látva azonnal rájön, hogy fel kell hagyni ezzel a tevékenységgel.

emily ratajkovszki emrata toszkána

Még több
Aktuális