Jake Gyllenhaal megint vicces és szexis, bárcsak többet nyilatkozna!

Épp az új Pókember film promóját trollkodja szét

2019.07.04. 09:56

Jake Gyllenhaal mesterfokon űzi a trollkodást promókörútján, melyen új filmjét, a Pókember: Idegenbent népszerűsíti. A színész, aki időnként felcsillantja kaotikus energiáinak mély forrásait, most ledöntötte a gátakat, amint egy másik szereplővel, Tom Hollanddel nyilatkozik. Azt már eddig is tudtuk, hogy egy Gyllenhaallal készített kérdés-válasz sosem lesz unalmas, itt valami másról van szó. Most úgy vicceli el az egészet, ahogy Jennifer Lawrence szokta és ez isteni!

Itt például Elza Divatról beszél a Hihetetlen családból, aki szerint a köpeny tilos, és arról, hogy a köpenyek igenis menők, és mindig is azok lesznek. „Igazából a spandex ruhámnak nincs háta, azt eltakarja a köpeny. De ez majd kiderül. Vigyázat, spoiler!” – tetézi.

Ebben a klipben meg azt mondja el, melyik a kedvenc szuperhősös filmje – a Szíves Bocsok.

„Ugye az egy film? Az a kedvencem! Az összes közül!”

Mondjuk, milyen lehet egy randi Jake Gyllenhaalal? Például, elkezdesz a munkádról beszélni, ő meg hirtelen megszólal: „Toni Colette-tel néha becsöngetünk egymáshoz kígyójelmezben, és aztán csak lazulunk a kertben!”. Erre te: „Őő, szuper… Nem tudom hirtelen, erre mit válaszoljak, de lenne egy pár kérdésem…” Mire ő: „Oké! Nézzünk farkasszemet, amíg megjön a desszert és akkor sikítsunk együtt!”

Itt Jake egy homályos történetet mesél arról, hogyan lett „Benedict Cabbagepatch” Dr. Strange, míg Tom Holland azon gondolkozik, vajon mi ez az egész.

Szeretnéd látni, amint egy T-Rexet utánoz?

Szóval, nem csak, hogy kaotikus, hanem egyszerre kaotikus és szexis. Tom Hollanddal együtt pedig remekül rezonálnak, úgyhogy végülis jó promó ez a hülyéskedés a filmnek.

Gyllenhaal: „Egy csomó „L” van a nevemben, meg „A”, tisztelet mindenkinek, akinek dupla magánhangzók szerepelnek a nevében!”

Tom Holland: „Nekem is van dupla „L” van a nevemben”

Gyllenhaal: „Na mindegy…”

Tom: 😯

Nagyon bírjuk őket együtt, kaphatnának több közös filmet?

jake gyllenhaal pókember szuperhős tom holland troll

Még több
Aktuális