Zoe Kravitz esküvőjén ott volt a Hatalmas kis hazugságok egész csapata

Nem is beszélve a híres szülőkről vagy Denzel Washingtonról

2019.07.01. 08:14

Zoe Kravitz hozzáment vőlegényéhez, Karl Glusmanhoz Párizsban szombaton, és az esemény a Hatalmas kis hazugságok csapatának találkozója is volt egyben.

Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Shailene Woodley mind részt vettek a nagy napon, mely Zoe apjának Lenny Kravitznek a párizsi otthonában zajlott. Sajnos, Meryl Streep nem jelent meg, de azért nélküle is elég illusztris volt e vendéglista: Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne és Ashley Benson mind látták, amint Kravitz kimondja a boldogító igent.

Pénteken tartották a próbavacsorát a Lapérouse étteremben, ahol Zoe egyedi Danielle Frankel biciklisnadrágban, kis topban és hálós felsőben jelent meg, természetesen híres szülei, Lenny Kravitz és Lisa Bonet is jelen voltak.

„Elképesztően örömteli buli volt” – nyilatkozta az étterem társtulajdonosa, Grégiry Lentz a People magazinnak. „Egy teremben lenni Lennyvel, Jasonnel (Momoa) és Denzellel, nos… az tényleg őrület! Amikor eljöttem, már javában toast-okat mondtak és tequiláztak… Hajnali kettőkor még ment a buli”.

Párizs sokat jelent a párnak, eredetileg a vőlegény ide tervezte a lánykérést is, de a sűrű tennivalók miatt az végül szerényebb méreteket öltött.

„Tréningnadrágban voltam” – mondta Kravitz októberben a Rolling Stone magazinnak. „És egy kicsit becsíptem. Éreztem, milyen gyorsan ver a szíve – és azt kérdeztem: jól vagy? Tényleg aggódtam érte! Nekem sokkal jobban tetszett így, mintha az eredeti terve szerinti nagy csinnadratta lett volna Párizsban.”

esküvő hatalmas kis hazugságok laura dern Lenny kravitz párizs Zoe Kravitz

Még több
Aktuális