E. Jean Carroll, az ELLE tanácsadója molesztálással vádolja Trumpot

Egy 25 évvel ezelőtti incidensről ír új könyvében

2019.06.24. 14:43

„Az a gazdag fiú lehúzta a harisnyámat” – írja az amerikai ELLE tanácsadó rovatának vezetője, E. Jean Carroll nem sokára megjelenő könyvében, mely a What Do We Need Men For (Miért van szükségünk a férfiakra) címet viseli. „Az a gazdag fiú szőke volt. Később ő lett az Egyesült Államok elnöke.

A memoárban Carroll felidézi a visszataszító férfiakkal való találkozásait is, köztük egy szívfacsaróó találkozással Donald Trumppal, akit Carroll molesztálással vádol.

„Hé, maga az a tanácsadónő” – emlékszik vissza az akkori ingatlancézárra E. Jean Carroll, aki a Bergdorf Goodmanből sétált ki épp New York Cityben 1995-1996 tájékán. Trump megkérte, hogy segítsen neki kiválasztani egy ajándékot „egy lány”-nak, és ő beleegyezett, végül a fehérnemű osztályon kötöttek ki.

„Abban a pillanatban, ahogy bezárult a próbafülke ajtaja, a falnak nyomott, be is ütöttem a fejem, és a száját a számra tapasztotta. Én úgy lesokkolódtam, hogy visszalöktem és megint nevetni kezdtem. Megragadta mindkét karom és másodszorra is a falnak döntött és amint felfogtam, milyen nagy és erős, a vállával és a combjával szorított a falhoz, mialatt a kezét a kabátruhám alá csúsztatta és lehúzta a harisnyámat”.

Azt írja, hogy Trump, aki teljesen fel volt öltözve, elkezdte molesztálni, de aztán sikerült felemelnie az egyik térdét annyira, hogy kinyomja a férfit, majd kiszaladt az öltözőből és a boltból.

A Fehér Ház tagadta Carroll állításait, azt mondva, hogy „Ez egy teljesen kitalált és irreális történet, amit 25 évvel azután hoznak föl, hogy állítólag megtörtént, és csak azért kreálták, hogy az elnököt rossz színben tüntessék fel”. Carroll azt írta, hogy elmondta két ismerősének rögtön azután, hogy megtörtént, és ez a két barát meg is erősítette a hírt a sztorit feldolgozó New York magazinnak.

Carroll 26 éve vezeti az amerikai ELLE tanácsadó rovatát.

ask e. jean e. jean molesztálás trump

Még több
Aktuális