Erzsébet királynő már gőzerővel szervezi Meghan Markle születésnapját

A királynő semmit sem bíz a véletlentre.

2019.06.19. 08:47

Meghan Markle 38. születésnapja csak pár hónap múlva esedékes, de Erzsébet királynő máris elkezdte szervezni az ünnepséget. A The Mirror magazin információi szerint a királynő meghívta Meghant, hogy csatlakozzon hozzá és férjéhez a királyi család skóciai otthonába, hogy augusztus 4-én együtt ünnepelhessék a hercegné születésnapját. Meghan és Harry herceg természetesen magukkal viszik majd Archie-t is, akinek ez lesz élete első királyi vakációja.

Amit eddig tudni lehet, hogy az ünneplés során tradicionális teadélutánon vesznek majd részt, az újdonsült család számára Erzsébet királynő felajánlotta a skóciai birtok egyik szárnyát, hogy privát körülmények között is tudjanak együtt időt tölteni. A királynő már a legjobb cukrászokat is felkereste, hogy különleges születésnapi tortát készíttessen Meghan számára.

“A királynő és Fülöp herceg imádják a párt, és természetesen a dédunokájukat, Archie-t is, ezért hívták meg őket a Balmorali házba pár napra. Ez egy hatalmas gesztus a királynő részéről, nagy megtiszteltetés Meghan számára.” – mondja a lapnak a forrás.

Ez lesz Meghan hercegné első utazása Balmoralba. Azért különleges ez a helyszín, mivel ez II. Erzsébet kedvenc rezidenciája.

“Nem titok, hogy Balmoral Őfelsége kedvenc otthona, ez a meghívás pont ezért ilyen rendhagyó.” – tette hozzá a forrás.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg balmorali otthona júliustól októberig le van zárva, hiszen a királyi pár ezt a pár hónapot minden évben ott tölti.

Markle május hatodikán hozta világra Harry herceggel közös babájukat. A szülés utáni első nyilvános megjelenése során a királynő hivatalos születésnapját ünnepelték június 8-án.

Egyébként a hagyományos magyar elnevezés szerint Meghan Markle II. Erzsébet ángya! Hát nem vicces?

erzsébet királynő királyi család meghan markle royal family

Még több
Aktuális