Emberek, akik egy az egyben úgy néznek ki, mint valamelyik híresség

Taylor? Serena? Meghan? Az Instagramon találtuk hasonmásaikat!

Emberek, akik egy az egyben úgy néznek ki, mint valamelyik híresség
2019.06.13. 12:45

Jami Alix Singer vagy Ariana Grande?

A 24 éves influencernek állandóan mondogatják, hogy úgy néz ki, mint Ariana Grande, de nem csak most, hanem már tini korában is így volt ez. „Először a középiskolában hallottam, hogy tisztára olyan vagyok, mint az a csaj a Disney csatornáról. Azóta minden nap ezt hallgatom”.

Laura Butler vagy Sohie Turner?

Butler volt Sophie Turner fotódublőre a Trónok harca alatt. Egy interjúban elmondta, hogy egyszer Sophie Turner férje, Joe Jones is összetévesztette a feleségével. Olyannyira, hogy majdnem megcsókolta, és szólnia kellett, hogy „Hahó, nem Sophie vagyok!”

Danielle Bazergy vagy Meghan Markle?

Először 16 éves korában mondták neki, hogy hasonlít Meghan Markle-re. 22 éves korában eljött a lehetőség, hogy a személyi edző találkozzon a hercegnével, és Harry készített róluk egy közös képet.

Laura Cadman vagy Taylor Swift?

2017-ben az Internet rátalált a 20 éves newcastle –i diákra, Laura Cadman. Cadman még koncertekre is eljár és szívesen fotózkodik más rajongókkal. Cadman azt mondja, nem tesz semmi extrát azért, hogy úgy nézzen ki, mint Swift, egyszerűen ilyenek az adottságai.

Britanny Williams vagy Beyoncé?

Talán a legjobb képmás ma Brittany Williams, aki Beyoncé karamell hajszínét is viseli, az alakja is pont ugyanolyan, és a stílusával is rájátszik a hasonlóságra. A produkciós vezetőnek ráadásul ugyanúgy déli gyökerei vannak.

Iza IJzerman vagy Gigi Hadid?

Gigi Hadid plus-size ikertesója, a modell Iza IJzerman ugyanazzal az arcberendezéssel rendelkezik, mint híres társa. A MILK magazin egyszer lefotózta mint „Az új, telt idomú Gigi Hadid”.

Paula La Croiz vagy Gisele Bündchen?

A 16 éves La Croix az internet szerint Bündchen fiatalabb tükörképe. Ő is brazil származású, és szőkés haja, atlétikus teste van. „Az, hogy Gisele-hez hasonlítanak, hatalmas megtiszteltetés” – mondja Paula. „Ha jól áll hozzá az ember, akkor az összehasonlítás csak előnyére válik”.

Sofia Solares vagy Selena Gomez?

Hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak! Az állvonal, a hajszín, a szemek… „Örülök, hogy úgy nézek ki, mint ő, de én én vagyok!” – nyilatkozta Sofia.

hasonmás Selena Gomez taylor swift

Még több
Aktuális