Jennifer Lawrence és Cooke Maroney visszafogott esküvőt terveznek

A részleteket igyekszenek titkolni a barátok előtt is

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney visszafogott esküvőt terveznek
2019.06.12. 19:31

Jennifer Lawrence és vőlegénye, a galériatulajdonos Cooke Maroney a hírek szerint titokban tervezik az esküvőjüket. Az Entertainment Tonight -nak mégis tudomására jutott, hogy milyen stílusú és hangulatú ceremóniát szeretnének.

Egy forrás elárulta, hogy Lawrence és Maroney fülig szerelmesek egymásba, a kapcsolatuk még mindig a rózsaszín köd szakaszban van és a februári eljegyzés óta szinte elválaszthatatlanok. Az esküvő helyszíne még mindig kérdéses, a magazin forrása szerint már gőzerővel keresik a tökéletes helyet. “A legelső ötletük egy New York-i esküvő volt, de még semmi sincs lefixálva. Borzasztóan titkolóznak, alig árulnak el részleteket a ceremóniával kapcsolatban, mivel a privát szférájuk elsődleges szempontot élvez.”

Ha valaki több méteres uszályban szeretné látni Jennifer Lawrence-t a nagy napján, akkor szomorú hírünk van, a pár ugyanis visszafogott szertartást tervez. “Nem szeretik a felhajtást, szeretnék elkerülni a nagyzolást. Az elképzelésük szerint az esküvő hagyományos, egyszerű esküvő lesz, amit a legszűkebb családi és baráti körben szeretnének megtartani.” A forrás azt is elárulta, hogy J.Law híres barátnői, Amy Schumer és Emma Stone biztosan ott lesznek a vendéglistán.

Az Entertainment Tonight szerint a jegyespár már a családalapításon is gondolkodik. “Mindketten szeretnének gyerekeket, már arról is beszéltek, hogy mikor. A rokonaik szerint egymásnak lettek teremtve, mindkettőjük családja elfogadta és szereti a másikat. A szülők is borzasztóan izgatottak, már alig várják, hogy nagy családi összejöveteleket tartsanak.

eljegyzés esküvő házasság jennifer lawrence privát

Még több
Aktuális