Addig pletykáltak róla és Gagáról, míg tönkre nem ment a kapcsolata

Irina Shayk és Bradley Cooper négy év járás után különválnak, közös gyereküket együtt nevelik továbbra is.

2019.06.12. 11:58

A People szerint Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata a Csillag születik című mozifilm óta változott meg. A magazin szerint Cooper érzelmileg elzárkózott, elérhetetlenné vált. A rengeteg pletyka, ami róla és Lady Gagáról szólt, szintén nem segített rendbe hozni a négy évig tartó kapcsolatát a szupermodellel.

“A pletykák Gagáról és Bradley-ről egyáltalán nem voltak jó hatással Bradley kapcsolatára, főleg a folyamatos távollétben, amíg a filmet promózták.” -mondta egy forrás, aki nem erősítette meg, hogy a filmbeli partnerek ténylegesen szorosabbra fűzték volna a kapcsolatukat. “Bradley nagyon szereti Gagát, de akár összejönnek, akár nem, elég nehéz ilyenekről spekulálni ebben az érzékeny időszakban.” – mondja a bennfentes.

A szakításról szóló cikkekben eleinte nem volt szó arról, hogy Lady Gaga közrejátszott volna a pár különválásában. A US Weekly szerint a pár problémáinak semmi köze nincsen az énekesnőhöz. Más források szerint sem történt romantikus kapcsolat Bradley és Gaga között a forgatás közben. Csak barátok.

A The Sun pedig azt hozta le, szerintük nem valószínű, hogy Gaga és Cooper között létrejön a való életben is egy románc, csupán nagyon jó barátok. “Nincs rá sok esély, hogy Gaga és Bradley összejöjjenek. Minden nap beszélnek, és nagyon jó barátok, de most biztosan nem lesz semmi több köztük. Bradley nem az a típusú férfi, aki az egyik kapcsolatból azonnal fejest ugrik egy másikba. Főleg nem a rengeteg pletyka után, amik róluk szóltak.”

bradley cooper házasság irina shayk kapcsolat Lady Gaga szakítás

Még több
Aktuális