Gwyneth Paltrow csak heti négy napot lakik együtt a férjével

És az exével együtt járnak vakációzni

2019.06.11. 14:10

Gwyneth Paltrow nem a társadalmi konvenciók embere. „Tudatos szétválásától” volt férjével, Chris Martintól különös életvezetési stratégiájáig új férjével, Brad Falchukkal, ő mindig a maga útját járja – és úgy tűnik, sikerrel.

A The Sunday Times-nak adott interjújában nemrég elmondta, hogy a férjével heti négy napon át lakik együtt, utána pedig hazamegy a saját otthonába.

„Minden barátom azt mondja, hogy ahogy élünk, az ideális, és semmin nem kell változtatnunk” – mondta a színésznő és szépségmogul.

Paltrow azt is elárulta, hogy megbeszélte a helyzetet kapcsolati tanárával (!), Michaela Boehmmel, aki áldását adta a dologra, mondván, hogy ez a megoldás több „polaritást” ad a kapcsolatnak.

Volt férjével fennálló barátságáról is mesélt, aki vele és a mostani férjjel közösen nyaralt a Maldív-szigeteken karácsonykor.

„Persze, hisz ez egy családi nyaralás volt! És Chris a családom része! Ő és Brad nagyon jó barátok!”

Chris Martin új barátnőjét, Dakota Johnsont is méltatta, azt mondta, „fantasztikus nő”, és „imádom őt”.

Lehet, hogy Gwyneth Paltrow módszere nem mindenkinél válna be, de nála jól működik.

„Vicces, mikor 40 éves lettem, emlékszem, hogy az újságírók kérdezgették: „Úristen, 40 lettél! Mit jelent ez számodra?” Mintha legalábbis az öregek otthonba készülnék bevonulni. És tessék: az utóbbi hat évben ért a legtöbb megvilágosodás életemben”.

együttlakás férj goop gwyneth paltrow házasság

Még több
Aktuális