És te melyik Hatalmas kis hazugságok karakter vagy?

Celeste, Bonnie, Madeline, Renata vagy Jane?

És te melyik Hatalmas kis hazugságok karakter vagy?
2019.06.11. 12:14

A Monterey Ötös –Celeste, Bonnie, Madeline, Renata és Jane – visszatértek a képernyőre vasárnap, és a történetük folytatódik – bűntudattal, felszabadultsággal, szorongással, intrikákkal és a női összetartás megnyilvánulásaival megpakolva. Az első rész láttán még kíváncsibbak lettünk, hova fog kifutni ez a sok izgalom!

Hogy megünnepeljük a sorozat második évadának indulását, egy kis játékkal készültünk, ami arról szól, hogy eldöntsd: melyik nőalak áll hozzád a legközelebb a sorozatból?

Jane Chapman (Shailene Woodley)

Ő az az egyedülálló anyuka, aki nagyon keményen dolgozik és sosem áll meg. Túlélő csomagjában mindenképp benne van egy jó futó szett, amiben a tengerparton vezeti le dühét, egy természetes ajakbalzsam (hisz ilyen tempó mellett kinek van ideje sminkelni), meg egy üveg hideg sör, ami a fiatalságát szimbolizálja. Ne feledjük erős, karakteres a hangját, amivel kitűnik a tömegből!

Celeste Wright (Nicole Kidman)

Celeste Wright éppen kikerült egy bántalmazó kapcsolatból, és – vigyázz, spoiler veszély – a bántalmazó férj halott. Az ügyvédnő, aki férje kérésére lett háztartásbeli két ikerfia mellett, mindig elegáns és összeszedett, amikor épp a legnagyobb traumákat éli át. Kasmírstólával takargatja sebeit. A második évadban lehetetlen anyósával kell megküzdenie, aki természetesen nem hiszi el, hogy fia egyszerű balesetben halt meg.

Madelina McKenzie (Reese Witherspoon)

Cserfes, fontoskodó, nem túl kifinomult, sokakat idegesít, de megvan a maga bája. Számára a tökéletes este egy kis borozgatással és illatgyertya gyújtással telik tökéletes tengerparti házában. Talán egy kis étcsokoládéval, ha épp hajlandó bűnözni (már ami a diétát illeti). Sokat küzd egyre konokabb kamaszlányával, kisebbik lánya azonban a lehető legcukibb korszakát éli. Szereti Edet, második férjét, aki stabil, mint egy kőszikla, de azért keresi mellette az izgalmakat.

Renata Klein (Laura Dern)

Most talán ő tűnik a legerősebbnek. Gazdag, befolyásos, felelősségteljes munkája van, odáig van kislányáért, Amabelláért, és ötvenen túl is fantasztikus az alakja. Olyan nő, akihez, ha bármikor becsöngetnek, teljes puccparádéban fog ajtót nyitni. Egy szép átkötős ruha hatalmas napszemüveggel – tökéletes választás, hogy a szomszédok ne lássák a legutóbbi beavatkozások eredményét.

Bonnie Carlson (Zoe Kravitz)

Ahogy az utolsó jelenetben láthattuk (vigyázz, spoiler veszél!), valójában ő volt az, aki lelökte Celeste férjét azon a bizonyos lépcsőn. Nem láttunk még ilyen sikkes gyilkolást, főleg, hogy egy másik nő bántalmazóját tette el láb alól. Bonnie igazi természetes szépség, minden, ami csak a testét éri, glutánmentes, méreganyag-mentes, fenntartható, delfinvédő, és összesen sokezer dollárba kerül. Vásárolj te is kombucha teát, de legjobb, ha házilag elkészíted, a krémeid pedig legyenek mind organikusak.  A műanyagot, úgy ahogy van, felejts el.

2 2019 hatalmas kis hazugságok második évad Nicole Kidman reese witherspoon

Még több
Aktuális