Úgy tűnik, Bradley Cooper és Irina Shayk szakítanak

Annyit beszélt róla az internet, hogy a végén tényleg megtörtént.

Úgy tűnik, Bradley Cooper és Irina Shayk szakítanak
2019.06.07. 10:10

Úgy tűnik, Bradley Cooper és Irina Shayk végleg szakítottak. Négy év járás után a pár elbizonytalanodott a közös jövőt illetően. A People magazin megerősítette, hogy Shayk és Cooper hivatalosan is szakítottak. Egy forrás szerint barátságosan váltak él, és próbálják megoldani lányuk közös felügyeletét. Lea De Seine 2017-ben született.

A hír azután érkezett, miután Irina Shaykot  jegygyűrűje ( ami a média szerint jegygyűrű, ők sosem erősítették meg) nélkül fotózták le, és állítólag kiköltözött Cooper otthonából.

Cooper és Shayk már egy ideje nem éltek jól együtt, a lányuk volt az egyetlen kapocs, ami összetartotta őket.

“A dolgok egy időre megjavultak, de folyamatosan ugyanott találták magukat: nem biztosak abban, hogy érdemes folytatni ezt a kapcsolatot. Szeretnének együtt maradni a lányuk miatt, de egyikük sem lenne boldog ettől a döntéstől.”

Az E! Magazin forrása szerint a pár egy kis időt külön töltött, hogy gondolkodjanak. “Egy ideig nem találkoztak, hogy lássák, jobb-e nekik egymás nélkül. Rengeteg energiát öltek a kapcsolatba, nagyon nehéz végleg elválniuk. Folyamatosan próbálkoznak, új megállapodásokat kötnek, igyekeznek megtalálni a számukra legmegfelelőbben működő kapcsolati formát. Nagyon szeretik a gyereküket, és ezen semmi nem változtat.”

A Page Six szerint is hasonlóan látja a helyzetet. “A lányuk miatt folyamatosan próbálkoznak, hogy felpezsdítsék szerelmüket. Mindezt egyelőre sikertelenül, a kapcsolatuk jelenleg borotvaélen táncol.”

bradley cooper irina shayk szakítás szomorú

Még több
Aktuális