Miley Cyrust egy rajongója megtámadta Barcelonában, itt a reakciója

"Senkit nem fogdoshatnak az engedélye nélkül"

Miley Cyrust egy rajongója megtámadta Barcelonában, itt a reakciója
2019.06.05. 11:31

A hétvégén Miley Cyrus Barcelónában járt, és történt egy incidens, amire valószínűleg még jó sokáig emlékezni fog. Spanyol rajongói videóra vették, ahogy az énekesnőt egy agresszív rajongó teljes erejéből megragadja és fogdossa. Miley éppen férjével, Liam Hemsworth-szel távozott egy barcelonai hotelből.

A videóban Miley és Liam kézen fogva sétálnak ki a hotelből az autóhoz, mikor egy rajongó az énekesnőre támad: erősen megragadja a hajánál fogva, arra kényszerítve, hogy Miley puszit adjon neki. Az incidenst követő pár másodpercben Miley testőre és Liam azonnal reagáltak a helyzetre, Miley férje elé szaladt, így hamar biztonságba került.

Cyrus csak most reagált az incidensre, Instagram oldalán.

“Egy nő olyan ruhát viselhet, amilyet csak akar. Lehet szűz, de lehet akár 5 különböző férfival is.” – írja az első Instagram story-ban.

“Lehet a férjével, barátnőjével, lehet meztelen. De NEM ragadhatják meg és fogdoshatják az engedélye nélkül.”

Az utolsó Instagram story-t a #DontFuckWithMyFreedom (ne szórakozz a szabadságommal) hashtaggel zárta, ami az új, She Is Coming című EP albumán a Mother’s Daughter dalra utal. Barcelonában egyébként a Primavera Sound Fesztiválon lépett fel.

Barcelona fogdosás incidens miley cyrus

Még több
Aktuális