Trump tagadja, hogy mocsoknak nevezte Meghan Markle-t, pedig van róla felvétel

A "fake news" szöveg ezúttal nem jött be.

Trump tagadja, hogy mocsoknak nevezte Meghan Markle-t, pedig van róla felvétel
2019.06.03. 14:53

2016-ban a The Sun interjújában Donald Trump „nasty”-nek, azaz mocskosnak, mocsoknak nevezte Meghan Markle-t, miután őt kiritizálta, de aztán a Twitteren azt írta, ez csak álhír volt, és nem igaz. A gond csak az, hogy az interjúról megvan a felvétel, amin bizony elhangzik a kijelentés.

Nem kisebb méltóság, mint az Amerikai Kormány Etikai Tisztségviselője, Walter Shaub csapta le Trump labdáját, aki a Twitteren kommentben jelezte: „Itt a felvétel, amin mocskosnak nevezi őt. Elég a hazugságokból!” Hallható is, ahogy 0.59-nél Trump azt mondja: „Nem tudtam, hogy ilyen mocsok ez a nő”.

Részlet az interjúból:

Riporter: (Meghan, aki ma Sussex hercegnéje) azt mondta, hogy ő Kanadába költözne, ha önt megválasztanák elnöknek. Végül Angliába költözött.

Trump: „Egy csomóan költöznek az USÁba. Úgyhogy, mit is mondhatnék? Nem, nem tudtam, hogy ilyen mocsok ez a nő”.

Meghan a The Nightly Show with Larry Wilmore című beszélgetős műsorban tett megjegyzést Trump 2016-os elnökválasztási részvételére, még 2016-ban, tehát azelőtt, hogy hercegnévé lett volna. Itt mondta el, hogy gondolkozik rajta, hogy Kanadában marad, ha Trump nyer, ahol a Suits (Briliáns elmék) c. sorozatot forgatták.

“Persze, hogy Trump megosztó, gondoljunk csak a női szavazókra. Azt hiszem, 2012-ben történt, hogy a Republikánusok 12%-ot vesztettek a női szavazatokból. Ez hatalmas szám, és amilyen nőgyűlölő Trump, és amennyire ezt nem is rejtegeti, ez sokat nyomhat a latba. Nem csupán azért szavaz az ember Hillary Clintonra, mert nő, hanem azért is, mert Trump teljesen átláthatóvá tette, hogy szörnyű világ lenne az övé, amiben nem szeretnénk élni”.

donald trump meghan markle

Még több
Aktuális