Taylor Swift szivárványnak öltözött és az egyenlő bánásmódért harcol

Egy szenátornak írt levéllel kezdte a Pride hónapot

2019.06.03. 09:05

Fotó: Kevin Winter / Getty Images

Taylor Swift új, szivárványos stílusa nagyon jól passzol a nemzetközi Pride hónaphoz. Az énekesnő egy sokszínű összeállításban lépett fel a 2019 iHeartRadio Wango Tango nevű koncerten, amelyhez egy rojtos farmerkabát is tartozott.

A Pride-hoz illő outfit egy nappal azelőtt következett, hogy Swift kiposztolt egy levelet az Instagramra, amit Lamar Alexander tenessee-i szenátornak írt, és megkérte benne, hogy támogassa az egyenlőségről szóló törvényt, valamint arra bátorította rajongóit, hogy ők is írjanak a szenátornak.

„Boldog Pride hónapot!!! Míg sok mindent ünnepelhetünk, még messze járunk attól, hogy ebben az országban valóban minden emberrel egyenlően bánjanak”- írta Taylor Swift. „A csodás új hírek szerint a Képviselőház elfogadta az egyenlőségi törvényt, amely megvédené az LMBTQ embereket a diszkriminációtól a munkahelyükön, otthonukban, az iskolákban, és más nyilvános létesítményekben. A következő lépés az lesz, hogy a törvény a Szenátus elé kerül. Úgy döntöttem, azzal kezdem a Pride hónapot, hogy levelet írok az egyik szenátorunknak, amelyben elmagyarázom, mennyire fontosnak tartom, hogy ezt a törvényt beiktassák. Arra buzdítalak benneteket, hogy ti is írjatok a szenátoraitoknak. A #lettertomysenator hashtag alatt fogom keresni a leveleiteket!”

Swift az utóbbi hónapokban sokkal több politikai üzenetet fogalmaz meg, mint régebben, például arra ösztökélve rajongóit, hogy menjenek szavazni. Míg eddigi karrierje során elkerülte a politikai témákat, 2018-ban, a félidős választások előtt hosszú Instagram posztban törte meg a csendet.

2019 egyenlőség pride szivárvány taylor swift

Még több
Aktuális