Nyerj egy duplarandit Amal és George Clooney-val!

A pár jótékony célból tette a felajánlást.

Nyerj egy duplarandit Amal és George Clooney-val!
2019.05.31. 18:08

Hiába van Geroge Clooney-nak legendás sármja, mi mégis inkább a felesége, Amal Clooney rajongói vagyunk.

De, hogy a lényegre térjünk, az 58 éves színész a közösségi médián promotál egy új nyereményjátékot, aminek lényege, hogy egy nyertes rajongó és kísérője eltölthetnek egy duplarandit vele és feleségével.

A játékot jótékony céllal találták ki, a pár az Omaze nevű platformon küzd az emberi jogokért.

Egy Instagram videóban a színész elárulja a duplarandi részleteit, miközben a rendező a videóban megállítja, és megkéri, hogy inkább úgy mutatkozzon be, mint Amal Clooney férje.

“Így igaz, hogy pénzt gyűjtsünk a Clooney Foundaton For Justice alapítvány számára, meghívunk egy szerencsés párt egy dupla randira Amallal, a világhírű emberi jogi ügyvéddel, jogi egyetemi professzorral, és vezető gondolkodóval, aki az egész világon az igazságosság szószólója, valamint velem… színésszel” – mondja George Clooney a videóban.

Ez az elbűvölő kis videó egy nappal a színész nyilatkozata után jelent meg, amiben elárulta, milyen komoly veszéllyel jár a felesége lenyűgöző és elköteleztt aktivista munkája az egész család számára.

“Minden megváltozik, amikor két gyereked van, és az első, hogy meg akarod őket védeni. A feleségem az ISIS terrorszervezet tagjai ellen folytat pereket, szóval komoly biztonsági veszélyben vagyunk, amivel meg kell küzdenünk nap, mint nap. Nem akarjuk, hogy gyerekeink célpontok legyenek, ezért rendkívül odafigyelünk a védelmükre.

Úgy tűnik, az Ocean’s 8 sztárja rettenetesen félti feleségét és gyermekeiket, ahogyan mi is.

amal clooney dupla randi george clooney

Még több
Aktuális