Joe Jonas és Sophie Turner titkos esküvőjét az egész világ látta

Köszi, Diplo, köszi, Instagram Stories!

2019.05.30. 12:49

Joe Jonas és Sophie Turner múlt hónapban tartották meg esküvőjüket titokban, Las Vegas-ban. Hiába bújtak el a nyilvánosság elől, az esküvőjük így is az egész világ szeme előtt zajlott, mivel az egyik vendég, a zenész Diplo Instagramon, élő videóban közvetítette a fogadalomtételt, amit egy Elvis Presley imitátor vezényelt. A videó mellett a dj ‘mystorykat’ is posztolt, ahogy a friss házaspár kisétál a templomból. Jonas és Turner persze nem kérték fel Diplot esküvői fotósként, ezt Jonas egy interjúban is megerősítette.

“Elrontotta a titkos esküvő lényegét, nem?” – kérdezte a The Blast rádió riportere. “Igen, teljesen tönkretette. Szeretem Diplot, de ő jobban imádja az Instagramot mint egy 13 éves tini. Minden másodpercben posztol valamit. Az esküvőnket, nem viccelek, egy kutyás filterrel videózta le.” – mondta Joe Jonas.

A friss jegyespár szerencsére nem haragudott meg túlságosan a zenészre. “Igazából csak nevettünk az egészen. Annyira nevetséges, hogy élőben közvetítette a videónkat – ráadásul kutyás filterrel – hogy csak mosolyogni tudtunk rajta. Imádom, hogy amikor megjelent, és leült a padra biztosan arra gondolt, hogy gyorsan meglovagolja az esküvőnket Instagramon.

Arra a jogosan felmerülő kérdésre, hogy Diplo volt az esküvőjük hivatalos fotósa, Turner is egyértelmű választ adott a Graham Norton Show-ban.

“Őszintén, nem kértük fel, hogy az esküvői fotósunk legyen. Önhatalmúlag eldöntötte, hogy élőben fogja közvetíteni. Ami Vegasban történik, úgy tűnik mégsem marad Vegasban.

Az esküvőről Joe Jonas csak annyit mondott, hogy: fantasztikus volt!  Ez azonban nem az egyetlen esküvői szertartásuk lesz.

A hivatalos ceremóniát később tartják majd meg családjuk és barátaik körében. Priyanka Chopra (Nick Jonas felesége) elárult pár információt a vegas-i esküvőről. “Nagyon vicces volt az egész! Most már Jophie-nak hívom őket. A vegas-i poén után azért egyértelműen lesz még egy nagyobb esküvő is, hatalmas lagzival! Vagy ezt nem szabadott volna elárulnom?”

diplo esküvő instagram joe jonas sophie turner story titkos twitter

Még több
Aktuális