Celine Dion Carpool Karaoke-ját neked is látnod kell!

Az énekesnő olyan szórakoztató, hogy külön műsort érdemelne!

Celine Dion Carpool Karaoke-ját neked is látnod kell!
2019.05.22. 09:34

James Corden műsora, a “Late Night with James Corden” hatalmas népszerűségnek örvend, mivel a maga egyszerűségével folyamatosan új módon képes szórakoztatni vagy gyönyörködtetni a nézőket. A műsorban mostanában legfelkapottabb rész a Carpool Karaoke, amikor James Corden és egy híres zenész (vagy például Michelle Obama) együtt éneklik az előadó legnagyobb slágereit (vagy más előadók slágereit) egy autóban. Vicces, hogy Corden is énekel, a maga hamiskás hangján, és, hogy azt hiszi magáról, ő Deena Jones a Dreamgirls című filmben.

Corden most a fantasztikus hangterjedelmű Celine Dion-t vitte el egy körre. Mondanunk sem kell, hogy Dion könnyűszerrel eljátszathatná a Dreamgirls összes karakterét.

A Carpool Karaoke dramaturgiája alapvetően abból áll, hogy James Corden felveszi autóval a sztárt, kiválasztják, hogy milyen zenét fognak hallgatni, majd elkezdik közösen énekelni a választott dalokat. Ebben az adásban Celine Diont azonban nem kellett kérlelni, magától fakad dalra, teljesen véletlenszerűen választva a dalokat.

“Szeretsz Vegasban élni?” – kérdezi Corden. “Ott élek igazán, ahol a szívem van”- válaszolta Celine, én pedig nem vagyok biztos abban, hogy mire is gondolhatott, mindenesetre nagyon inspirálóan hangzott. Majd, mint egy pap, amikor átszellemülten prédikál, felemelte karját, és elkezdte énekelni leghíresebb slágerét, a “My Heart Will Go On”-t.

Fontos megemlítenünk, hogy Celine egy 2019-es őszi kollekcióban bemutatott Marc Jacobs kosztümöt visel, nyakán egy hatalmas pasztellkék masnival, mintha 1997-ből lépett volna ki. Fantasztikus!

Celine Dion viselete és sztoikus jelleme miatt bennem az a benyomást keletkezett, mintha az Univerzum Elnöke címért induló kampány  egy videóját nézném éppen.

Celine Dion Reasons GIF - Find & Share on GIPHY

Corden még mindig arról érdeklődik, milyen a vegas-i élet. “Mégis, most itt élsz Vegasban.” Celine válasza? A Pointer Sisters egyik dalát kezdi el énekelni.

James Corden szó szerint nem tud egy mondatot sem elmondani, mivel Celine folyamatosan közbevág véletlenszerű dalok refrénjeinek éneklésével.

Corden két perccel később, a helyzeten felülkerekedve megkérdezi Diont, bekapcsolják-e a rádiót. Celine egy ideig nem válaszol, csak Cordent bámulja, majd kitört belőle az “On The Radio” című, Donna Summer slágere. Tökéletes, egyszerűen nem érdemeljük meg Celine Diont.

Számítani lehetett rá, hogy ilyen egyedi hanggal az énekesnő tényleg a carpool karaoke-ra született. Ahogyan az “It’s All Coming Back To Me Now” dal intróját camp stílusban előadta, elállt a lélegzetem.  Nem értem a koncepciót, de annyit tudok, hogy még sosem szerettem egy műsort ennyire, mint most ezt.

Camping Celine Dion GIF by E! - Find & Share on GIPHY

Celine szerencsénkre két dal között válaszolt pár kérdésre. Hétküznapi természeteséggel meséli el például, hogy a gardróbja körülbelül olyan high-tech, mint ami a Spinédzserek sorozat főszereplőjének, Chernek is van. Itt tárolja az ötezer (ÖT EZER!) pár cipőjét, a polcok pedig műgyémántokkal vannak kirakva. Normális esetben nem tudnék elmenni a tény mellett, hogy ez mekkora felvágás, de mivel Celine Dionról van szó, megbocsátok.

Celine Dion GIF - Find & Share on GIPHY

Később a videóban Corden megkérdezi, milyen érzés híresnek lenni, mire az énekesnő egy szívszorító anekdotában meséli el, hogy amikor életre hozta első gyerekét, a kórházi szobája tv-jéből nézte végig, ahogy az orvosa a sajtónak nyilatkozik a szülés körülményeiről. Azelőtt, hogy Dion a karjában tarthatta volna újszülött gyermekét. Corden ugyanannyira meglepődött a hír hallatán, mint ahogy mi, nézők is. Celine-t nem érdekli, hogy milyen műfajú műsorba hívták, ő csak énekelni szeretne, átéléssel.

A Carpool Karaoke láttán egy kérdésünk maradt: miért nincsen Celine Dionnak napi tv műsora, ahol kedve szerint akármit csinálhat, mondjuk 90 percig?

carpool karaoke celine dion éneklés

Még több
Aktuális