Deva Cassel, Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya ördögien szép

Nemrég nyitotta meg Instagram fiókját, most ismerheti meg a világ

Deva Cassel, Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya ördögien szép
2019.05.15. 15:01

Bevezető: Végy egy világszép nőt, és a bolygó egyik legvonzóbb férfiját. Végy egy debütáló fotósorozatot Monica Bellucci és Vincent Cassell lányáról, a Dolce & Gabbana rendezésében: rá fogsz jönni, hogy Deva Cassel a természet valóságos csodája.

Manapság már nem csak egy modell szépsége számít abban, milyen munkákat kap meg, hanem az is, elég népszerű-e a social media felületeken. A virtuális barátok ugyanolyan sokat nyomnak a latba egy márkánál, mikor kiválasztják múzsáikat, mint mondjuk az, ki mennyire tud játszani az arcával. A friss fotókból úgy tűnik, Deva Cassel minden tekintetben több mint megfelelő ezen a porondon és fényes jövő elé néz a divatban.

View this post on Instagram

❄️💙

A post shared by Deva (@deva.cassel) on

View this post on Instagram

my love💕

A post shared by Deva (@deva.cassel) on

Eddig a 14 éves Deva ellenállt a közösségi média kísértésének, a szülei pedig soha nem közöltek fényképet a gyerekeikről, április 15-én azonban elindította Instagram profilját. Eddig összesen 3 fotót látni a deva.cassel profil alatt: egy fekete-fehér portrét, egy hóban készült képet és egy selfie-t a barátnőjével. A DG fotózásáról elkapott, máshol látható felvételek azonban alátámasztják, hogy Deva nem fogja megúszni hírnév nélkül.

deva cassel MONICA bellucci vincent cassel

Még több
Aktuális