Hírességek anyukái, akik menőbbek az Instagramon, mint a gyerekeik

Mit szólnál, ha anyukád képeit többen kedvelnék, mint a tieidet?

Hírességek anyukái, akik menőbbek az Instagramon, mint a gyerekeik
2019.05.13. 13:55

A netes mamák néha elképesztően idegesítőek, néha pedig ők osztják meg a lehető legmegnyugtatóbb képeket, amik mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. Ami a felnőtt hírességek mamáit illeti, vannak páran, akik még ünnepelt csemetéiknél is viccesebbek és eredetibbek. Megmutatjuk azt a 16 hírességet, akiknek az anyukájuk csak jobbá teheti az Instagram fiókjukat.

Vilailuck Teigen

Chrissy Teigen anyukája, Luna és Miles nagymamája, Vilailuck gyakran tűnik fel Chrissy képein, hogy vacsorát főz, vagy éppen játszik a gyerekekkel. Chrissy anyukájának saját instagram oldala is van (Pepper Thai álnéven), amit általában arra használ, hogy saját maga által készített thai ételekről posztol képet.

Joan Grande

Lehet, hogy az ő lánya a legtöbb követővel rendelkező nő az Instagramon, de Joan Grande, az anyukája Instagramja is legalább annyira fantasztikus, mint Ariánáé. A híres anyuka szinte kizárólag csak Arianáról és a testvéréről, Frankiről, valamint a kutyájukról szokott posztolni.

Cheri Steinfeld

Cheri Steinfeld Instagram oldala egyértelműen egy nagy mood board a lányáról, a színésznő Hailee Steinfeldről. Mi pedig nem panaszkodunk érte. Cheri általában mindent megoszt, ami a lányával történik, egy vörös szőnyeges eseménytől kezdve babaképeken át tényleg, mindent. Sőt, még motiváló üzeneteket is ír a képek alá.

Tina Lawson

Tina Lawson Instagram oldalán széles a választék: rengeteg fotó van a lányairól, Solange-ról és Beyoncéról, néha mémeket és vicceket is posztol, de van, hogy saját motivációs üzeneteket mond el egy-egy videóban. Ő az anyuka, aki dokumentálja híres barátainak minden egyes mozzanatát, de sokszor nem fél politikai hangzású üzeneteket közvetíteni.

Dianna De La Garza

Demi Lovato anyukája tudja, hogy mivel lehet nagy népszerűséget szerezni: kutyás képekkel. A kutyái az Instagram oldala sztárjai lányaival, Madisonnal, Dallassal és Demivel együttesen.

Yolanda Hadid

Amennyire szeret a gyerekeiről posztolni (Bella, Gigi és Anwar Hadid), azért nem maradnak el a személyes töltetű képek sem. A lányairól készült kifutós és magazinok képei mellett szívesen posztol természeti fotókat, vagy szelfiket.

Keri Shahidi

Keri Shahidi a legcukibb anyuka a világon. Lányá,t a színésznő Yarát mindig az ikertestvéreként emlegeti, és a két fiáról, Sayeedről és Eshanról is rengeteg fotót posztol. Keri Instagram oldala lényegében egy digitális családi album.

Laurelle Mellet

Első látásra azt gondolnád, hogy Laurelle saját kutyája Instagram oldalát üzemelteti, de ha kitartóan keresgélsz a képek között, akkor az is látható, hogy büszke anyuka képeket is megoszt híres fiával, Troye Sivannal, és lányával, Sage-dzsel.

Karen Mendes

Karen és Manual Mendes, Shawn Mendes büszke szülei minden fotójukat vízjellel jelölik meg, így mindig tudni, ha ők osztanak meg valamit fiukról.

Denise Jonas

A folyamatosan növekvő Jonas família matriarchája, Denise Instagram oldala tele van fotókkal a fiairól, menyeiről, két unokájáról. Csak ne hívd nagyinak, azt nem szereti!

Madhu Chopra

A rengeteg utazós fotójából itélve Madhu olyan anyuka, aki nem szeret sokáig egy helyben lenni. Időt azonban mindig szakít a családjára és barátaira – Priyanka gyakran tűnik fel a fotóin (egy vagy több Jonas testvérrel együtt).

Mandy Teefey

Az igazi ‘cool anyuka’, Mandy-nek saját produkciós cége van, így jött létre a lánya, Selena Gomez által készített “13 okom volt” című sorozat. Mandy leginkább a következő projektjeiről, mémekről és a két lányáról posztol.

Pattie Mallette

Justin Bieber anyukája már mesterien kezeli a social médiát. Tudja, mi az a #tbt és tisztában van vele, hogyan kell jól megkomponálni egy szelfit. Az ő Instagram oldala a jó szögekről és a megfelelő világításról szól, de néha azért Justin vagy Hailey Bieber is kameózik egyet.

Claire Stoermer

Nem Zendaya az egyetlen üzletasszony a családban – anyukája, Claire létrehozott egy saját ékszer kollekciót, aminek neve Kizzmet. A kollekció darabjai mind megtalálhatóak Instagram oldalán a kutyái, néhány inspirációs üzenet és Zendaya kíséretében.

Tish Cyrus

A ‘legcoolabb anyuka’, aki valaha létezett. Tish szereti a szelfiket, és saját lányára ‘Mczzzzyyyy’-ként utal. Nézzétek csak meg, milyen szuper!

Monica Fenty

Rihanna anyukája odáig van a bibliai idézetekért, de néha azért látni lehet egy-két személyes fotót is, mint egy szülinapi kép a lányáról.

anyukák híres anyuák instagram

Még több
Aktuális