Lily Collins-t Ted Bundy áldozatainak szellemei látogatják

"Itt vagyunk, figyelünk és támogatunk"

Lily Collins-t Ted Bundy áldozatainak szellemei látogatják
2019.05.06. 11:31

Ha versenyezni kéne, hogy melyik celebnek van a legjob szellemtörténete, akkor biztosan Lily Collins lenne a befutó (nem számítva néhány olyan, régi motorost, mint mondjuk a Red Hot Chili Peppers gitárosa, John Frusciante). Egy interjúban a színésznő elárulta, hogy miközben az új filmjét, az ‘Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hivtány’-t forgatták, a forgatás alatt meglátogatták Ted Bundy áldozatainak szellemei.

“Le kellett mennem a földszintre, hogy igyak egy csésze teát, és felfogjam, mi a fene történik. Folyamatosan fényes villanásokat láttam, olyasmit, mint amit az emberek valami kínzás után utóhatásként érzékelhetnek.”

Mielőtt hívnánk a Szellemirtókat, kiderült, hogy Collins szerint a szellemek barátságosak. Azt mondta, hogy nem azért látogatták meg az áldozatok, hogy baljós üzeneteket közvetítsenek. “Nem féltem – sokkal inkább támogatást éreztem. Úgy éreztem, mintha a szellemek azt mondanák: Itt vagyunk, és figyelünk, de azért vagyunk itt elsősorban, hogy támogassunk. Köszönjük, hogy elmeséled a történetünket.”

A filmben (amiről bővebben itt írtunk), ami Ted Bundy sorozatgyilkos történetét dolgozza fel, Zac Efron játssza a főszerepet, Collins pedig Bundy gyanútlan barátnőjét, Elizabeth Kloepfer-t alakítja.

A színésznő megfigyelte, hogy a paranormális jelenségek minden éjjel 03:05 perckor történtek. Nem értette, miért ébred fel már napok óta pontban ugyanakkor, majd elkezdett utánanézni, mit lehet tudni a szellemekről. “Rájöttem, hogy ez az az időpont, amikor a világokat egymástól elválasztó fátyol a legvékonyabb, így könnyen tudnak átjárni a szellemek.” – mondta.

Filmbeli partnere, Efron elárulta, nagyon megviselte, hogy egy sorozatgyilkos bőrébe kellett bújnia. De amint elolvasta a forgatókönyvet, másképp látta a helyzetet.

“Ez a film valójában egy érző emberről szól, valakiről, akivel talán én is szivesen jóban lettem volna. Ez egy szerelmes történet, aminek nagyon egyedi a perspektívája. Sosem láttam még ehhez hasonlót, és nagyon érdekesnek találom. Azt hiszem, ez a film első sorban pszichológiai, sőt egy mentális zavart mutat be.”

A filmet hazánkban május 23-án mutatják be a mozikban.

Átkozottul veszett Lily Collins sokkolóan gonosz és hitvány ted bundy zac efron

Még több
Aktuális