Ezért szakított Adele és férje hét év után

A bűvös hetedik évet Adele-ék kapcsolata sem bírta ki.

2019.04.24. 17:43

Ezen a hétvégén bombaként robbant fel a hír, hogy Adele és férje, Simon Konecki hét év után elválnak. A szakítás mindenkit megdöbbentett, de az amerikai E! És People magazinok megtudtak néhány információt, miért költözött külön a pár, valamint, hogy valószínűleg békésen rendezik a válást.

Adele sajtó szóvívője elmondta, hogy a szülők közösen fogják nevelni a hatéves kifiúkat, Angelot. “Adele és partnere külön utakon folytatják tovább életüket. Hisznek benne, hogy így is képesek leszenk közösen nevelni a gyermeküket. Mint mindig, természetesen mindenkitől azt szeretnék kérni, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.”

A People magazin szerint Angelo és az anyaság a legfontosabb Adele számára. “Jelenleg Adele egész élete Angelo körül forog, ő a mindene. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz zűrös a válás, szeretnék megvédeni a fiúkat. Adele mindig mindig öt lépéssel előre jár, és nagyon körültekintően átgondolja azokat a tényezőket, amik befolyásolják Angelot.” – mondja egy forrás.

Az E! Magazin forrása szerint a pár barátságban vált el, nem lesznek heves viták vagy nagy nézeteltérések. “Valószínűtlen, hogy eldurvuljon a válás kettejük között.”

A magazin forrása arra is kitért, miért szakítottak: “A kapcsolatuk elején rengeteg közös volt bennük, de egyszerűen csak eltávolodtak egymástól. Adele egyre híresebb és sikeresebb sztár lett, ami Simont eleinte nem zavarta, de a turnékat és a rengeteg külön töltött időt megsínylette a kapcsolatuk.”

A forrás szerint boldog házasságban éltek évekig: “A házasságuk jól működött, a fontos eseményeken együtt jelentek meg, és szerelmes pillantásokat vetettek a másikra. Nem volt semmilyen konkrét probléma a kapcsolatukkal, egyszerűen csak nem működik már.”

Adele simon konecki válás

Még több
Aktuális