Lady Gaga és Bradley Cooper nem találkoztak az Oscar-gála óta

Pár hónapja még az egész világ azt találgatta, mi van kettejük között.

2019.04.23. 12:25

Már két hónap is eltelt azóta, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper az összes híres amerikai díjkiosztón arattak a Csillag születik című filmmel (amit már senkinek sem kell bemutatni). A szerelmes Oscar-duettet látva az egész világ – legalábbis pillanatokra – elgondolkozott, vajon a két sztár nem szerelmes-e egymásba. De Gaga és Cooper azóta el vannak foglalva a saját teendőikkel. A People magazin szerint a színész és rendező annyira sok időt tölt a családjával, hogy nem is volt ideje találkozni Gagával.

Egy forrás szerint Cooper és párja, a szupermodell Irina Shayk kapcsolata erősebb, mint valaha. “A díjátadó időszak lezárult, azóta Bradley minden idejét a családjával tölti. Legtöbbször közös programokat szerveznek a kétéves kislányukkal, Leával. Néha pedig csak a tengerparton pihennek. Mindenesetre, Bradley és Irina szuperek együtt.”

Sajnos Lady Gaga élete nem alakult ennyire felhőtlenül, a US Weekly szerint “Gagának problémát okoz, hogy elengedje Ally-t, a filmbeli karakterét. Míg Bradley könnyedén tért vissza a való életbe, Gaga ezzel szemben nehéz időket él át, és nem igazán tudja, hogyan hagyja hátra karakterét.”

A két sztár csak a kamerák előtt alkottak egy párt, Gaga a Jimmy Kimmel talkshow-jában számolt le végleg a róla és Cooperről szóló pletykákkal: “Igen, az emberek szerelmet láttak a képernyőn, szóval tessék. Pontosan ezt akartuk elérni. Ez egy szerelmes film, szerelmes dalokkal. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy az emberek ezt a végeredményt láthassák.”

Az Oscar díjeső óta Gaga élvezi a pihenést. Március végén a szülinapja alkalmából Cabo-ban nyaralt a barátaival.

bradley cooper csillag születik Lady Gaga star is born

Még több
Aktuális