Kulisszatitkok a Trónok harca új részéből

Az HBO dokumentumfilmjében megvitatják a csókjelenetet is.

Kulisszatitkok a Trónok harca új részéből
2019.04.18. 13:50

Senki sem gondolta volna, hogy valaha bármi problémánk lesz azzal, ha valaki megcsókolja Emilia Clarke-ot. De ha Kit Harington vagy, és a Trónok harcában alakított karaktered most fog rájönni, hogy az új, dögös barátnőd valójában az eltitkolt unokatestvéred, akkor azt kell, hogy mondjuk: fúj!  (Még ha a Trónok harcában testvérszerelem is előfordul).

Az HBO készített egy mini dokumentumfilmet a nyolcadik évad első részéről, amiben a stáb beszél többek között a romantikus szálról Jon Snow és Daenerys között, konkrétabban a vízesés előtti csókról. Egy dolog biztos, a forgatás helyszínén nem volt semmilyen vízesés, azt Izlandon vették fel, és az utómunkálatok során került a csobogó víz a háttérbe.

A speciális effekteknek köszönhetően Harington és Clarke nem kellettek hozzá, hogy utólagosan kiegészítsék a hátteret. Egy zöld háttér előtt csókolóztak (milyen romantikus). A felvételek alatt Kit Harington végig viccelődött, érdemes megnézni, hogyan öklendezik a csók pillanatát követően.

Komolyan, ha nekem lennének sárkányaim, valószínűleg azonnal ráküldöm őket, hogy tépjék széjjel.

De Emiliát nem zavarta a kamu öklendezés, ő is végig undorodott a jelenettől. Mióta szoros barátságot ápolnak, a csókjelenet nehézséget okozott mindkettőjüknek. “Ez volt az első közös intim jelenetünk. Mind a ketten csak nevettünk. “Miért nézel rám ilyen furcsán? Hiszen barátok vagyunk!” – mondta Emilia nevetve a dokumentumfilmben.

Harington a Daily Mail-nek így nyilatkozott: “Emilia és én legjobb barátok vagyunk lassan már hét éve, ezért is nagyon furcsa ez a szerelmi szál, ami a karaktereink között szövődött.” Nem csoda, hogy kínosan érzik magukat, Harington felesége, Rose Leslie szintén a Trónok harca egyik szereplője volt, nagyon jó barátságot ápol Emiliával. Az interjú végén Kit hozzátette: “Emilia csodálatos ember, nagyon jó vele dolgozni. Megcsókolni sem lehet olyan nehéz, igaz?”

Az HBO GO-n magyarul is elérhető a dokumentumfilm.

emilia clarke kit harington kulisszatitkok trónok harca

Még több
Aktuális