Angelina Jolie újrakezdené Brad Pittel

Pedig nemrég még gyerekmolesztálással is vádolta férjét

Angelina Jolie újrakezdené Brad Pittel
2019.04.12. 08:53

Két és fél év telt el, mióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen. Ám miközben a pár még mindig nem egyezett meg a válás részleteit illetően, csütörtökön a The Sun brit lap azt írta, hogy Jolie meggondolta magát és szeretné megmenteni a házasságot.

A Sun egy névtelen forrást idéz: „Angelina egyértelművé tette Brad számára, hogy szeretné őt visszakapni”

A DailyMail.com megkereste a két sztár képviselőit, hogy kommenteljék az ügyet.

A színésznő a cikk szerint „kihátrálna” a válási tárgyalásokból annak reményében, hogy újra összejönnek.

„Azt szeretné, ha újra egy család lehetnének és úgy tűnik, nem tud ezen túllépni” –  mondta a The Sun forrása. „Ezért is teszi egyre lehetetlenebbé a tárgyalásokat”.

Az újság azt állítja, Pitt nem szeretné újrakezdeni Angelinával, de fontos lenne számára, hogy szeretetteljes barátságot ápoljanak a gyerekek kedvéért.

A Sun forrása ezt mondta: „Brad azt szeretné, ha szépen lezárnák az ügyet – igazából ez már egy évvel ezelőtt is megtörténhetett volna – de Angelina egyszerűen nem hagyja”.

Jolie-t mostanában gyakran lehetett látni a gyerekeivel, míg Pitt látogatásai sosem a nyilvánosság előtt zajlottak.

A két hollywoodi sztár a 17 éves Maddox, a 15 éves Pax, a 14 éves Zahara, a 12 éves Shiloh és a 10 éves ikrek: Knox és Vivienne szülei.

Januárban a 43 éves Jolie-t és az 55 éves Pittet kétszer is látták egy Beverly Hills-i ügyvédi irodánál találkozni.

Novemberben bejelentették, hogy megegyeztek a gyermekelhelyezésről és a láthatásról.

Eközben a PageSix.com azt írta, hogy márciusban azt kérték a bíróságon, válasszák szét őket, holott jogilag még nem ért véget a válási procedúra.

Állítólag ez azért lett volna fontos nekik, hogy továbbléphessenek érzelmileg a dolgon.

A két színész a Mr. És Mrs. Smith című film forgatásán szerettek egymásba és 8 évig voltak együtt, mielőtt 2014-ben összeházasodtak volna.

A válási keresetben Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott és az összes gyerek felügyeletének jogát kérte (hárman közülük a saját gyermekeik, hárman pedig örökbe fogadottak).

Angelina döntése rossz hangulatú vitát eredményezett a gyermekelhelyezésről, ami alatt Pitt ellen gyermekmolesztálás gyanújával nyomoztak, majd felmentették a vádak alól. Mindketten igyekeztek a maguk oldalára állítani a médiát.

Pitt korábban Jennifer Aniston férje volt, 2000-2005-ig, Jolie-nak pedig két előző házassága volt: először Johnny Lee Millerrel 1996-1999-ig, majd Billy Bob Thorntonnal 2000-től 2003-ig.

angelina jolie brad pitt házasság összejönnek válás

Még több
Aktuális