Scarlett Johansson törvénnyel szabályozná a paparazzók munkáját

"A nők folyamatos zaklatás és megfélemlítés áldozatai egész Amerikában."

2019.04.11. 20:26

Fotó: RANDY HOLMES/GETTY IMAGES

Scarlett Johansson nemrég a paparazzók viselkedésének veszélyeiről beszélt, és emlékeztetett Diana hercegnő balesetére, szerinte nagyon is lehetséges, hogy a közeljövőben hasonló tragédia forduljon elő a lesifotósok miatt.

A színésznő éppen hazafelé tartott pár napja a Jimmy Kimmel esti talkshow felvételéről, amikor paparazzók az otthonáig üldözték őt. Johannson azt érezte, hogy az élete veszélyben van, ezért rendőrségi feljelentést is tett az ügyben. Elmondta, hogy egy csapat fotós kiszúrta, ahogy éppen távozott a stúdióból, majd autóval követték abban a reményben, hogy kiderítik, hol lakik a színésznő és a négyéves kislánya.

Johansson nem töltött ki feljelenetésről szóló nyomtatványokat, de azért mégis elment a rendőrségre, hogy elmondja álláspontját és javaslatait a lesifotósokkal kapcsolatban. Amíg üldözték hazáig, a paparazzók többször is áthajtottak a piros lámpán, őt és a többi, autóval és gyalogosan közlekedő életét veszélybe sodorva.

Fotó: RANDY HOLMES/GETTY IMAGES

“A lesifotósok képesek a legveszélyesebb helyzeteket is előidézni, ha egy hírességet akarnak lencsevégre kapni. Addig zaklatják és követik az embert, míg elérik a céljukat. Diana hercegnő balesete után sem változott semmit a törvény, annak érdekében, hogy megvédjék a paparazzók által kiszemelt személyek jogait. A lesifotósokat semmilyen törvény sem gátolja meg abban, amit csinálnak, pedig bűncselekménynek kéne titulálni a zaklatásukat.” – fejezte ki véleményét a színésznő egy nyilatkozatban.

Hozzátette, hogy ‘a nők folyamatos zaklatás, követés és megfélemlítés áldozatai egész Amerika szerte, és erről a témáról nyíltan és hangosan kellene beszélni, rendőrségi és kormányzati szinten egyaránt’.

Jimmy Kimmel paparazzi scarlett johansson veszély

Még több
Aktuális