Kiderült, ki fogja Diana hercegnőt játszani a Korona című sorozatban

A fiatal színésznő megszólalásig hasonlít a hercegnőre.

Kiderült, ki fogja Diana hercegnőt játszani a Korona című sorozatban
2019.04.11. 22:13

Mindenki, aki végignézte a The Crown első és második évadát – ami még decemberben jelent meg a Netflixen – valószínűleg már alig várja, hogy kiderüljön, mit tartogatnak a készítők a karaktereknek a következő évadban. A történet egyre izgalmasabb és bonyolultabb lesz, tele drámai elemekkel, amiket a királyi család fiatal tagjainak köszönhetünk majd.

Sokáig nagy titok övezte azt a kérdést, hogy ki fogja játszani Diana hercegnőt a sorozatban. Még 2016-ban röppent fel a hír, hogy a harmadik évad már Diana hercegnő köré fog felépülni. Ám úgy tűnik, még egy darabig várnunk kell, hogy láthassuk a gyönyörű hercegnő karakterét, mert a készítők elárulták, hogy Diana csak a negyedik évadban fog bekapcsolódni a sorozatba. Április 9-én a Netflix bejelentette, hogy Diana szerepe igencsak fajsúlyos lesz és azt is elárulták, hogy a néhai hercegnő karakterét Emma Corrin fogja életre kelteni. A kevésbé ismert brit színésznő korábban a ‘Grantchester’ című sorozatban tűnt fel.

“Mindig is hatalmas rajongója voltam a sorozatnak, minden egyes epizódot láttam. Szürreális belegondolni, hogy csatlakozhatok ehhez a fantasztikus és hihetetlenül tehetséges csapathoz.” – mondta Corrin egy nyilatkozatban, amiben azt is elárulta, milyen érzései vannak a szerepével kapcsolatban. ” Diana hercegnő egy klasszikus ikon, akinek a világra gyakorolt hatása páratlan és inspiráló. Kivételes lehetőség, hogy Peter Morgan forgatókönyve alapján tanulmányozhatom Diana-t, törekedni fogok rá, hogy igazságot szolgáltathassak neki.

diana hercegnő királyi család korona sorozat

Még több
Aktuális